Renault Carte Noire Vsop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Renault Carte Noire Vsop- 0.7L

1.65 kg
Renault Carte Noire VSOP - 0.7L er en eksklusiv og lækker cognac, der vil forkæle dine smagsløg. Denne skønne drik er perfekt til hyggelige stunder og særlige lejligheder. Med sin glatte og fyldige smag, vil den tage dig med på en uforglemmelig rejse gennem smagens verden. Renault Carte Noire VSOP er destilleret med omhu og lagret i egetræsfade i mange år, hvilket giver den sin karakteristiske og dybe smag. Lad dig forføre af denne franske delikatesse og nyd en høj kvalitet, der er udover det sædvanlige. 🥃✨

51,72 € Inkl. moms

42,40 € Ekskl. moms

55,62 €-7%

Beskrivelse
Oplev den enestående smag af Renault Carte Noire VSOP, en virkelig bemærkelsesværdig spiritus, der er indbegrebet af fransk raffinement. Denne levende og smagfulde drink er et eftertragtet valg for dem, der sætter pris på de finere ting i livet.

Renault Carte Noire VSOP er en blanding af de fineste eaux-de-vie, der er modnet til perfektion på egetræsfade. Dens unikke smagsprofil er et vidnesbyrd om dygtigheden og dedikationen hos mesterblanderne hos Renault. Spiritussen er rig på lag af kompleksitet med noter af tørret frugt, honning og et strejf af krydderi, der bliver hængende i ganen og gør hver slurk til en mindeværdig oplevelse.

Denne VSOP er ikke bare en drink, den er en rejse gennem hjertet af Frankrig. Dens dybe ravfarve, kombineret med dens pirrende aroma og bløde tekstur, gør den til en nydelse for sanserne. Uanset om du nyder den ren, med is eller i en velkomponeret cocktail, står Renault Carte Noire VSOP som et vidnesbyrd om fransk destillationskunst.

Nyd den i selskab med venner eller som en stille nydelse efter en lang dag. Det er en fantastisk gave til kenderen i dit liv, eller en vidunderlig forkælelse til dig selv. Dette er ikke bare en drink, det er en oplevelse - oplevelsen af Renault Carte Noire VSOP, hvor hver slurk er en fest. Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af førsteklasses spiritus med Renault Carte Noire VSOP. Du har fortjent det!
Produktinformation
6412703100125
Ny
Land


Frankrig


Producent
Altia Plc
Smag
Silkeblød, mild
Størrelse
0.7 l flaske
Serveres ved
16 C - 18 C
Farve
Rav
Type
Vsop
Region
Cognac
Stil
Blød og frugtagtig
Aroma
Frugt, abrikos, vanilje
Alkoholindhold
40% vol