Renault Avec
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Renault Avec- 0.7L

1.65 kg
Renault Avec er en fantastisk lille bil med masser af power pakket ind i en kompakt størrelse. Den 0.7L motor giver dig en dynamisk køreoplevelse, der er perfekt til bykørsel. Med Renault Avec kan du nemt manøvrere gennem de trange gader og finde parkering uden besvær. Denne bil er ikke bare økonomisk, men den ser også fantastisk ud med sit stilfulde design og moderne funktioner. Gør hverdagen mere spændende med Renault Avec og oplev køreglæden på en helt ny måde. 🚗💨

40,71 € Inkl. moms

33,37 € Ekskl. moms

43,77 €-7%

Beskrivelse
Oplev charmen ved Renault Avec, en kompakt bil med masser af stil og funktioner. Denne slanke og trendy bil er designet til dem, der ønsker adrenalinsuset fra en tempofyldt køretur, men samtidig værdsætter komforten fra en blød køretur.

Avec's lille, men kraftfulde motor giver imponerende brændstofeffektivitet, hvilket gør den til det perfekte valg for byboere eller dem, der pendler regelmæssigt. Den kompakte størrelse går ikke på kompromis med pladsen og giver et overraskende rummeligt interiør, hvor alle passagerer kan sidde komfortabelt.

Sikkerhed er en prioritet i Renault Avec. Udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner sikrer den, at enhver rejse er lige så sikker, som den er fornøjelig. Fra avancerede airbags til et robust bremsesystem - denne bil har dig dækket ind.

Avec's elegante design vækker opsigt, uanset hvor den kører. Dens slanke karrosseri, iøjnefaldende farvemuligheder og moderne designelementer sikrer, at du altid gør en storslået entré. Interiøret er lige så imponerende med kvalitetsmaterialer, et brugervenligt layout og et væld af praktiske funktioner.

At køre Renault Avec er en virkelig fornøjelig oplevelse takket være de jævne køreegenskaber og den responsive betjening. Uanset om du navigerer i byens gader eller cruiser på motorvejen, leverer denne bil en ydelse, der helt sikkert vil imponere.

I Renault Avec køber du ikke bare en bil, du investerer i en livsstil. Denne bil er mere end bare et transportmiddel; den er et stilistisk statement, et bevis på kvalitet og et symbol på din smag for de finere ting i livet.

Leder du efter en bil, der er kompakt, stilfuld og fyldt med funktioner? Din søgen slutter med Renault Avec. Oplev glæden ved at køre bil som aldrig før. Sæt dig bag rattet i Avec, og lad din rejse begynde.

Så hvorfor vente? Træd ind i Renault Avec's verden, hvor hver tur er et eventyr i sig selv. Oplev den perfekte blanding af stil, komfort og ydeevne. Med Avec er du altid klar til en oplevelse. Kør Renault Avec hjem i dag, og omdefiner din køreoplevelse.
Produktinformation
6412703100279
Ny
Land


Frankrig


Producent
Larsen S.A
Smag
Mahogni, frugtagtig, blød
Størrelse
0.7 l flaske
Serveres ved
16 C - 18 C
Farve
Ravgul
Type
Eau-de-vie
Region
Cognac
Druer
Grand Champagne , Petite Champagne , Fins Bois
Stil
Elegant og fyldig
Aroma
Ristet, vanilje
Alkoholindhold
40% vol