Courvoisier Vsop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Courvoisier Vsop- 1.0L

1.95 kg
Oplev en ægte fransk klassiker med Courvoisier VSOP - en lækker 1.0 liters flaske, der vil forkæle dine smagsløg. Denne fine cognac er perfekt til at nyde alene eller dele med venner og familie. Med sin bløde og delikate smag af frugt, karamel og krydderier vil Courvoisier VSOP helt sikkert imponere enhver cognac-elsker. Så lad dig forføre af denne ikoniske franske spiritus og forkæl dig selv med en flaske Courvoisier VSOP. Skål! 🍹🥃

72,02 € Inkl. moms

59,04 € Ekskl. moms

77,45 €-7%

Beskrivelse
Nyd den luksuriøse smag af Courvoisier VSOP, en flaske, der er et vidnesbyrd om kunsten at fremstille fin cognac. Dette mesterværk er en blanding af flere crus, der er lagret mellem otte og tolv år, hvilket skaber en symfoni af smag, der er både kompleks og sofistikeret. Fra det øjeblik, du åbner flasken, bliver du mødt af en dejlig aroma af crème brûlée, suppleret af den søde duft af kandiseret frugt og irisblomster.

Når du tager den første slurk, fyldes munden af den rige, bløde tekstur, som efterlader en uforglemmelig smag af ristede mandler, honning og jasmin. Eftersmagen er lang og varm og gør hver slurk til et øjeblik at nyde. Dette er ikke bare en drink; det er en oplevelse, en rejse gennem hjertet af Frankrigs fineste vinmarker.

Uanset om du er en erfaren cognac-connaisseur eller nybegynder, vil Courvoisier VSOP helt sikkert imponere. Den er perfekt til de særlige lejligheder eller som en betænksom gave til en, du holder af. Nyd den ren, med is eller som base for din yndlingscocktail. Courvoisier VSOP er mere end en flaske cognac; det er en fejring af håndværk, tradition og de finere ting i livet. Så læn dig tilbage, slap af, og hæv dit glas for den udsøgte smag af Courvoisier VSOP. Skål for øjeblikke af ren nydelse!
Produktinformation
3049197210790
Ny
Land


Frankrig


Producent
Courvoisier S.A.
Smag
Subtil, blomsteragtig, eg
Størrelse
1 l flaske
Serveres ved
16 C - 18 C
Farve
Rav
Type
Vsop
Region
Cognac
Stil
Elegant og fyldig
Aroma
Raffineret, vanilje, mandel
Alkoholindhold
40% vol