Heineken Lager 24 X 0.33l
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Heineken Lager 24 X 0.33l- 7.92L- (24x0.33L)

8.70 kg

Heineken Lager er den perfekte øl til at nyde med vennerne! Du får hele 24 flasker af denne forfriskende øl med en volumen på 0,33 liter hver. Det betyder, at du får hele 7,92 liter øl i alt! Heineken er kendt for sin gode smag og høje kvalitet, og denne pakke er perfekt til fester eller hyggestunder derhjemme. Så tag en slurk af denne skønne øl og oplev Heinekens unikke smag og kvalitet! 🍻😊

19,99 € Inkl. moms

16,39 € Ekskl. moms

Plus box price: 2,40 € (tax incl)
Beskrivelse

Gør dig klar til at nyde den klassiske, sprøde smag af Heineken Lager! Denne verdenskendte øl er brygget på tre enkle ingredienser - byg, vand og humle, efter en opskrift, der er blevet perfektioneret i løbet af de sidste 150 år. Hver slurk giver en afbalanceret fylde, forfriskende klarhed og et smukt bittert bid, der helt sikkert vil tilfredsstille.

Heineken Lager er praktisk pakket i en 24-dåsepakke og er perfekt til at dele med venner på en doven weekend eller fejre særlige øjeblikke. Disse kompakte dåser er også gode til picnics, grillfester, eller hvor end dine eventyr fører dig hen. Den mindre størrelse sikrer, at din øl forbliver koldere i længere tid, hvilket giver den optimale drikkeoplevelse fra første til sidste slurk.

Men Heineken Lager er mere end bare en øl. Det er et vidnesbyrd om tradition, kvalitet og god smag. Født i Amsterdam og opvokset i hele verden, nydes denne pilsner i mere end 192 lande. Når du vælger Heineken, slutter du dig til et globalt fællesskab af mennesker, der værdsætter autenticitet og smag.

Så hvorfor vente? Løft din øloplevelse i dag med Heineken Lager. Når alt kommer til alt, er det ikke bare en hvilken som helst øl; det er Heineken.

Produktinformation
8712000900250
Ny
Land


Holland


Producent
Hartwall Ltd.
Smag
Humle
Størrelse
7.92 liter dåser
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Rav
Type
Light pilsner
Stil
Light og humlet
Alkoholindhold
5% vol
Kunder, der købte denne vare, købte også