Hartwall Red Grapefruit Long Drink - 7.92L- (24x0.33L)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hartwall Long Drink Red Grapefruit- 7.92L- (24x0.33L)

8.70 kg

Elsker du smagen af røde grapefrugter? Så er Hartwall Long Drink Red Grapefruit lige noget for dig! Denne forfriskende læskedrik er perfekt til at slukke tørsten på varme sommerdage eller til at nyde sammen med vennerne. Med en volumen på 7,92 liter og 24 flasker á 0,33 liter får du nok til at dele med alle! Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med denne lækre drik og oplev den sprudlende smag af røde grapefrugter. 🍹🍊

29,95 € Inkl. moms

24,55 € Ekskl. moms

Plus box price: 2,40 € (tax incl)
Beskrivelse

Nyd et forfriskende pust af smag med Hartwall Red Grapefruit Long Drink. Perfekt til sommerens grillfester, afslappede sammenkomster eller bare til at slappe af efter en lang dag. Denne fristende drik byder på en unik blanding af rød grapefrugt og førsteklasses destilleret spiritus.

Hver eneste slurk af Hartwall Red Grapefruit Long Drink transporterer dig til solbeskinnede citruslunde. Den røde grapefrugts syrlighed afbalancerer sødmen perfekt, hvilket resulterer i en forfriskende, sprød finish. Det er som en miniferie i en dåse!

Hvad er endnu bedre? Denne dejlige drik kommer i en praktisk pakke med 24 stk. Så der er rigeligt til at dele med venner eller familie, eller til at beholde helt for sig selv (vi dømmer ikke!). Og hver dåse har den perfekte størrelse til at tage med dig overalt - til stranden, på picnic eller bare for at slappe af i baghaven.

Men det handler ikke kun om smagen. Hartwall er kendt for sit engagement i kvalitet. Hver dåse Hartwall Rød Grapefrugt Long Drink er lavet med de fineste ingredienser og blandet af eksperter for at sikre, at du får en konstant god oplevelse hver gang.

Så hvorfor vente? Dyk ned i den forfriskende smag af Hartwall Red Grapefruit Long Drink i dag. Dine smagsløg vil takke dig. Og husk, at med Hartwall nyder du ikke bare en drink, du nyder et øjeblik. Skål for det!

Produktinformation
6413601234639
Ny
Land


Finland


Producent
Hartwall Ltd.
Smag
Kuiv, greipfruut, kadakamari
Størrelse
7.92 liter dåser
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Rosé
Type
Aromatiseret long drink
Alkoholindhold
5.5% vol
Kunder, der købte denne vare, købte også