Agusti Torello Mata Gran Reserva Barrica Brut Nature
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Agusti Torello Mata Gran Reserva Barrica Brut Nature

1.95 kg
Er du klar til at smage en ægte perle? Agusti Torello Mata Gran Reserva Barrica Brut Nature er en fantastisk mousserende vin, der vil forkæle dine smagsløg. Den er fremstillet med omhu og kærlighed, og resultatet er en perfekt balance mellem frugtighed og friskhed. Med sin elegante boble og komplekse smagsprofil er denne vin perfekt til fejringer og specielle lejligheder. Giv dig selv en uforglemmelig oplevelse med Agusti Torello Mata Gran Reserva Barrica Brut Nature. 🍾🥂

40,71 € Inkl. moms

33,37 € Ekskl. moms

43,77 €-7%

Beskrivelse
Hæv dit glas til den udsøgte smag af Agusti Torello Mata Gran Reserva Barrica Brut Nature! Denne førsteklasses spanske cava er dit pas til en verden af eksklusive smagsoplevelser og raffineret nydelse. Gran Reserva Barrica Brut Nature er håndlavet af de fineste druer i Penedes-regionen og er et vidnesbyrd om Agusti Torello Matas ekspertise og passion.

Nyd den delikate balance mellem sprød syre og robust dybde, som er en signatur for den lange lagringsproces på egetræsfade. Denne Brut Nature cava er en 'no dosage'-stil, hvilket betyder, at der ikke er tilsat ekstra sukker, hvilket fremhæver dens rene, rene smag. Den byder på en eksplosion af små bobler, der danser på tungen, med noter af ristet brød, frisk frugt og et strejf af vanilje.

Denne cava er perfekt til at fejre særlige øjeblikke eller løfte din hverdag, og den passer smukt til en bred vifte af retter. Uanset om du nyder en paella med skaldyr, cremede oste eller bare en skål med vennerne, er Agusti Torello Mata Gran Reserva Barrica Brut Nature et fantastisk valg.

Oplev magien fra Spaniens vinfremstillingstradition i hver slurk. Med sin elegante indpakning er den også en god gave til vinentusiaster. Så hvorfor vente? Luk op for det ekstraordinære, og fordyb dig i Agusti Torello Mata Gran Reserva Barrica Brut Nature i dag.
Produktinformation
8424744000072
Ny
Land


Spanien


Producent
Agusti Torello Mata
Smag
Tør, frisk, æble, nektarin, citrus
Størrelse
0.75 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Gylden
Type
Cava
Region
Katalonien
Druer
Macabeo
Aroma
Blomstret, æble, citrus
Alkoholindhold
12% vol