Champagne Philippe Gonet Cuvee Ter Noir
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Champagne Philippe Gonet Cuvee Ter Noir

1.95 kg
Champagne Philippe Gonet Cuvee Ter Noir er en ægte fornøjelse for dine smagsløg! Denne eksklusive champagne er skabt med omhu og ekspertise, der er gået i arv gennem generationer. Med sin dybe, mørke farve og komplekse smag af modne bær og ristede nødder vil den uden tvivl imponere enhver champagne-elsker. Denne cuvée er perfekt til særlige lejligheder eller bare til at forkæle dig selv. Så skål og nyd denne fortryllende boblende skat fra Champagne Philippe Gonet Cuvee Ter Noir! 🍾🎉

71,68 € Inkl. moms

58,76 € Ekskl. moms

77,08 €-7%

Beskrivelse
Nyd den udsøgte smag af Philippe Gonet Cuvee Ter Noir Champagne, en funklende perle i en verden af luksusdrikke. Denne champagne, der kommer fra Philippe Gonets berømte vinmarker, er indbegrebet af elegance, raffinement og en fejring af de finere ting i livet.

Cuvee Ter Noir er et mesterværk, skabt til perfektion med enestående dygtighed og en dyb respekt for traditionen. Hver slurk afslører en harmonisk blanding af smage, der indfanger essensen af regionens terroir. Den markante smag af den sorte terroir-drue er fremtrædende, suppleret med subtile noter af citrus og et strejf af ristet brioche, hvilket resulterer i en rig og kompleks smag.

Det, der virkelig får denne champagne til at skille sig ud, er dens exceptionelle balance. Den er hverken for sød eller for tør, hvilket gør den til et ideelt valg for alle ganer. De delikate bobler danser på tungen og bidrager til den dejlige sanseoplevelse.

Nyd Philippe Gonet Cuvee Ter Noir Champagne ved særlige lejligheder eller bare for at forvandle en almindelig dag til noget ekstraordinært. Den passer fremragende til en bred vifte af retter, fra fisk og skaldyr til oste, og vil helt sikkert imponere dine gæster.

Forkæl dig selv med Philippe Gonet Cuvee Ter Noir Champagne, og fejr livet. Det er ikke bare en flaske champagne, det er en oplevelse. En smag af denne udsøgte drik vil transportere dig til de smukke vinmarker i Frankrig og male et billede af frodige landskaber og en rig vinfremstillingshistorie.

Løft dine festligheder med Philippe Gonet Cuvee Ter Noir Champagne. Det er mere end en drink; det er en oplevelse af smag, tradition og tidløs elegance. Oplev forskellen i dag.
Produktinformation
3470741200262
Ny
Land


Frankrig


Producent
Philippe Gonet
Smag
Kuiv, puuviljane, nektariin, tsitrus, greipfruut
Størrelse
0.75 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Gylden gul
Type
Champagne
Region
Champagne
Druer
Chardonnay 34 %, Pinot Noir 33 %, Pinot Meunier 33 %
Aroma
Tsitruseline, kollane õun, pirn, röst
Alkoholindhold
12% vol