Champagne Philippe Gonet Signature Blanc De Blancs Brut
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Champagne Philippe Gonet Signature Blanc De Blancs Brut- 3L

1.95 kg
Hvis du er på udkig efter en champagne, der virkelig skiller sig ud, så er Champagne Philippe Gonet Signature Blanc De Blancs Brut et fantastisk valg! Denne 3 liters flaske er perfekt til festlige anledninger og vil imponere dine gæster. Med sin forfriskende smag og fine bobler vil denne champagne helt sikkert få dig til at føle dig som en ægte feinschmecker. Så skål og nyd denne skønne Blanc De Blancs Brut fra Champagne Philippe Gonet! 🍾🥂

323,50 € Inkl. moms

265,16 € Ekskl. moms

347,85 €-7%

Beskrivelse
Træd ind i en verden af luksus og finesse med Champagne Philippe Gonet Signature Blanc De Blancs Brut. Denne førsteklasses champagne, indkapslet i en elegant udformet flaske, er en fryd for alle dine sanser. Perfekt til de særlige lejligheder eller bare til at gøre en almindelig dag til noget ekstraordinært.

Denne champagne er en salig blanding af de fineste Chardonnay-druer, håndplukket fra Grand Cru-vinmarkerne i Le Mesnil-sur-Oger. Philippe Gonet Signature Blanc De Blancs Brut er et vidnesbyrd om den kunst og passion, der ligger bag hver eneste flaske. Det er en fejring af den delikate balance mellem tradition og innovation.

Den første slurk introducerer dig til en levende bouquet af friske citrus- og blomsternoter, der går over i en rig, cremet tekstur, som danser på din gane. Eftersmagen er lang, forfriskende og efterlader dig med en pirrende antydning af mineralitet. Hver slurk er en påmindelse om det omhyggelige håndværk, som Philippe Gonet er kendt for.

Nyd den som aperitif, eller kombiner den med skaldyr, grillet fisk eller fine oste for at forbedre din kulinariske oplevelse. Uanset om du vil skåle for en milepæl eller bare nyde de finere ting i livet, er Champagne Philippe Gonet Signature Blanc De Blancs Brut en nydelse, du sent vil glemme.

Husk, at store øjeblikke fortjener stor champagne. Så hvorfor ikke vælge den bedste? Oplev den uimodståelige charme ved Champagne Philippe Gonet Signature Blanc De Blancs Brut i dag. Skål for det gode liv!
Produktinformation
3470749004039
Ny
Land


Frankrig


Producent
Philippe Gonet
Smag
Kuiv, hele luuvili, nektariin, tsitrus, õun
Størrelse
3 l flaske + æske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Gylden gul
Type
Champagne
Region
Champagne
Druer
Chardonnay
Aroma
Tsitrus, valge lill, kollane õun, mandel
Alkoholindhold
12% vol