Champagne Philippe Gonet Signature Blanc De Blancs Brut
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Champagne Philippe Gonet Signature Blanc De Blancs Brut

1.95 kg
Oplev Champagne Philippe Gonet Signature Blanc De Blancs Brut - den ultimative boblende fornøjelse! Denne elegante champagne er lavet udelukkende af Chardonnay-druer og udstråler en forfriskende og sprudlende karakter. Den har en livlig gylden farve med fine bobler, der danser i glasset. Med noter af friske citrusfrugter og blomster er hver slurk en ren fornøjelse. Denne champagne er perfekt til fejringer og særlige øjeblikke. Forkæl dig selv eller giv den som en gave til nogen, du holder af. Skål og nyd denne fantastiske champagne - det er tid til at skabe uforglemmelige minder! 🍾🥂

122,20 € Inkl. moms

100,16 € Ekskl. moms

131,39 €-7%

Beskrivelse
Vi præsenterer vores udsøgte Champagne Philippe Gonet Signature Blanc De Blancs Brut - et mesterværk i en flaske, der løfter enhver lejlighed til et øjeblik af ren elegance. Denne champagne er fremstillet med kærlighed og passion i hjertet af Frankrigs Champagne-region og er indbegrebet af luksus og raffinement.

Hver slurk af denne dejlige Blanc De Blancs Brut tager dig med på en rejse gennem Philippe Gonets vinmarker og byder på en pirrende vifte af smagsnuancer og en forfriskende finish. Denne champagne er lavet på 100 % Chardonnay-druer og er et sandt bevis på vinmagerens engagement i kvalitet og i at bevare den rige arv inden for champagnefremstilling.

Det, der adskiller denne champagne, er dens slående balance mellem sprødhed og kompleksitet. På ganen udfolder den lag af delikat citrus og blomsternoter, suppleret af en subtil mineralitet. De fine, vedholdende bobler gør hver slurk til en fest i sig selv.

Uanset om du fejrer en milepæl, er vært for et middagsselskab eller bare vil forkæle dig selv med den fineste champagne, er Philippe Gonet Signature Blanc De Blancs Brut det perfekte valg. Sæt den sammen med fisk og skaldyr, ost eller din yndlingsdessert, og lad denne champagnes magi skabe uforglemmelige øjeblikke.

Oplev glæden ved at nyde et glas Philippe Gonet Signature Blanc De Blancs Brut - en champagne, der ikke kun hylder vinfremstillingens kunst, men også glæden ved at leve. Bestil din flaske i dag, for alle fortjener en smag af denne flydende luksus.

Husk, at de bedste øjeblikke i livet ikke kun handler om, hvor du er, men hvad du nipper til. Så skål for de finere ting i livet med Champagne Philippe Gonet Signature Blanc De Blancs Brut.
Produktinformation
3470749101011
Ny
Land


Frankrig


Producent
Philippe Gonet
Smag
Kuiv, hele luuvili, nektariin, tsitrus, õun
Størrelse
1.5-liters flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Gylden gul
Type
Champagne
Region
Champagne
Druer
Chardonnay
Aroma
Tsitrus, valge lill, kollane õun, mandel
Alkoholindhold
12% vol