Fratus Franciacorta Brut Bio
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Fratus Franciacorta Brut Bio

1.95 kg
Fratus Franciacorta Brut Bio er en fantastisk mousserende vin, der bringer festlighederne til dit glas! Denne økologiske vin er skabt med omhu og ekspertise, og dens sprudlende bobler og forfriskende smag vil straks forføre dine smagsløg. Med noter af frisk frugt og blomster er denne vin perfekt til at fejre specielle øjeblikke eller blot nyde en aften i godt selskab. Forkæl dig selv med en flaske Fratus Franciacorta Brut Bio og oplev en himmelsk smagsoplevelse. 🍾✨

27,09 € Inkl. moms

22,21 € Ekskl. moms

29,13 €-7%

Beskrivelse
Vi præsenterer Fratus Franciacorta Brut Bio - en sand fest i en flaske. Denne økologiske, italienske mousserende vin er indbegrebet af luksus og bæredygtighed, perfekt til dem, der sætter pris på de finere ting i livet uden at gå på kompromis med miljøansvaret.

Denne Brut Bio er håndlavet i hjertet af Franciacorta-regionen og er resultatet af omhyggelig vinmarksforvaltning og dedikeret vinfremstilling. Hver slurk vil tage dig med til de smukke italienske vinmarker, hvor druerne dyrkes og høstes omhyggeligt. Fratus Franciacorta Brut Bio er mere end en flaske vin; det er en rejse gennem Italiens rige, grønne landskaber.

Fratus Franciacorta Brut Bio er elegant og harmonisk med en levende, gylden nuance og en fin, vedvarende perlage. Bouqueten er en berusende blanding af modne frugter og blomsternoter med et strejf af brødskorpe, der tilføjer kompleksitet og dybde. Smagen er lige så fortryllende og byder på en sprød, forfriskende syre afbalanceret med en glat, cremet tekstur.

Uanset om du skåler for en særlig lejlighed eller nyder en stille aften derhjemme, er Fratus Franciacorta Brut Bio den perfekte ledsager. Dens rige, nuancerede smagsprofil passer godt til en bred vifte af retter, fra dekadent fisk og skaldyr til fyldig pasta.

Fratus Franciacorta Brut Bio er mere end bare en flaske mousserende vin; det er et statement. Den er et vidnesbyrd om naturens skønhed, vinproducenternes dedikation og den glæde, som en virkelig exceptionel flaske vin kan bringe. Så hvorfor vente? Omfavn den italienske livskunst, og tilføj Fratus Franciacorta Brut Bio til din vinsamling i dag. Dine smagsløg vil takke dig.

Husk, at livet er for kort til almindelig vin. Vælg Fratus Franciacorta Brut Bio, og oplev det ekstraordinære.
Produktinformation
8002305000640
Ny
Land


Italien


Producent
Azienda Arcicola Fratus la Riccafana
Smag
Tør, abrikos, fersken, æble, delikat
Størrelse
0.75 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Type
Mousserende vin
Region
Fin Bois
Druer
Chardonnay 85 %, Pinot Noir 15 %
Aroma
Frisk, fersken, abrikos, mandel
Alkoholindhold
12.5% vol