Tsarine Cuvee Premium Brut
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Tsarine Cuvee Premium Brut

1.95 kg
Smag på stjernestunder med Tsarine Cuvee Premium Brut. Denne fortryllende boblende vin er skabt til at forkæle dine smagsløg. Med sin delikate balance mellem frugtige aromaer og friskhed, vil denne luksuriøse cuvée få dig til at føle dig som en ægte kongelig. Uanset om du fejrer en særlig anledning eller ønsker at tilføje lidt glamour til hverdagen, er Tsarine Cuvee Premium Brut den ultimative ledsager. Sæt dit glas i vejret og nyd øjeblikket! 🥂✨

52,83 € Inkl. moms

43,30 € Ekskl. moms

56,80 €-7%

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af luksus med Tsarine Cuvee Premium Brut. Denne levende og elegante champagne er en sofistikeret blanding af stil og smag, perfekt til at fejre særlige øjeblikke eller bare nyde de finere ting i livet.

Tsarine Cuvee Premium Brut er fremstillet i hjertet af Champagne-regionen i Frankrig og er et vidnesbyrd om vinfremstillingens kunst. Hver flaske er et udtryk for de traditionelle metoder, der er gået i arv gennem generationer, kombineret med innovative teknikker for at give en uovertruffen drikkeoplevelse.

I næsen præsenterer denne champagne en dejlig bouquet af friske frugter og blomsternoter, der antyder de komplekse smagsindtryk. Når du tager din første slurk, bliver du mødt af en sprød, forfriskende smag, der er smukt afbalanceret med en rig og cremet tekstur. Noter af æble, mandel og honning fletter sig ind i hinanden og fører til en lang, tilfredsstillende finish.

Ud over den exceptionelle smag skiller Tsarine Cuvee Premium Brut sig også ud med sit unikke flaskedesign. Den snoede flaskeform, der er inspireret af russisk arkitektur, fanger ikke kun øjet, men bidrager også til champagnens ældningsproces og forbedrer dens smagsprofil.

Tsarine Cuvee Premium Brut er perfekt til at skåle for en milepæl, forære en elsket eller bare forkæle sig selv, og den er mere end bare en champagne - den er en fejring af livets dyrebare øjeblikke. At åbne en flaske handler ikke bare om at nyde et glas champagne; det handler om at skabe minder, der varer hele livet.

Så hvorfor vente? Begiv dig ud på en sanselig rejse med Tsarine Cuvee Premium Brut. Det er en slurk af luksus, et glas ad gangen. Skål for de gode tider!
Produktinformation
3416180016033
Ny
Land


Frankrig


Producent
Chanoine Freres A Reims
Smag
Tør, citrus, græs
Størrelse
0.75 l flaske + metalæske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Gylden
Type
Champagne
Region
Champagne
Druer
Pinot Noir 33 %, Pinot Meunier 33 %, Chardonnay 34 %
Aroma
Citrus, fersken, rosin
Alkoholindhold
12% vol