Anna De Codorniu Brut
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Anna De Codorniu Brut

1.95 kg
Lad os skåle for Anna De Codorniu Brut! Denne forfriskende mousserende vin er perfekt til festlige lejligheder eller bare en hyggelig aften i godt selskab. Med sin delikate boblende karakter og friske smag vil den helt sikkert behage dine smagsløg. Anna De Codorniu Brut er en ægte klassiker, der vil tilføje et strejf af elegance til enhver begivenhed. Så hvorfor vente? Tag et glas, løft det i luften og lad denne skønhed forkæle dine sanser! 🍾🥂

14,70 € Inkl. moms

12,05 € Ekskl. moms

15,81 €-7%

Beskrivelse
Oplev elegancen og charmen ved Anna De Codorniu Brut, en førsteklasses spansk mousserende vin, der er et sandt bevis på raffinement. Denne fængslende boblevin, der ofte sammenlignes med champagne, er et must-have for både vinentusiaster og sociale sommerfugle.

Anna De Codorniu Brut er en smuk blanding af Chardonnay- og Parellada-druer, som giver en udsøgt balance mellem friskhed og intensitet. Når du tager den første tår, kan du nyde de livlige noter af tropiske frugter, citrus og et strejf af frisk brødskorpe, som er et vidnesbyrd om den tidløse fermenteringsproces.

Det, der adskiller denne Brut, er dens delikate og vedholdende bobler, der skaber en dejlig tekstur i hver tår. Dens blege stråfarve med grønlige reflekser udstråler elegance, mens dens fine, rigelige og konsekvente brus tilføjer et strejf af glamour til enhver lejlighed.

Uanset om du skåler til et bryllup, fejrer en milepælsfødselsdag eller bare gør en almindelig dag ekstraordinær, er Anna De Codorniu Brut din perfekte ledsager. Dens alsidighed skinner igennem ikke bare som en selvstændig aperitif, men også som et sublimt match til skaldyr, sushi og lette salater.

Men du skal ikke bare tage vores ord for det. Anna De Codorniu Brut har høstet stor ros fra anerkendte vinkritikere og vundet adskillige priser, hvilket bekræfter dens plads som en førsteklasses mousserende vin.

Så hvorfor vente? Omfavn livsglæden med den forfriskende Anna De Codorniu Brut. Dens fortryllende charme vil helt sikkert tryllebinde dine sanser og styrke din gane. Husk, at store øjeblikke altid bør parres med stor vin. Og der er ikke noget så exceptionelt som Anna De Codorniu Brut.

Bemærk: Nyd venligst med ansvar og måde.
Produktinformation
8410013261015
Ny
Land


Spanien


Producent
Codorniu
Smag
Tør, let, frisk
Størrelse
0.75 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Gylden
Type
Cava
Region
Penedes
Druer
Xarel´lo , Parellada , Macabeo
Aroma
Banan, citron, ananas
Alkoholindhold
11.5% vol