Koskenkorva Viin
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Koskenkorva Viina 10x50cl 38%

6.00 kg
Koskenkorva Viina er den perfekte følgesvend til enhver festlig lejlighed! Dette 10x50cl flaskesæt vil sikre, at der er rigeligt med god smag at dele med dine venner. Med en alkoholprocent på 38% kan du forvente en blød og behagelig smag, der rammer plet hver gang. Koskenkorva Viina er kendt for sin høje kvalitet og autentiske finske oprindelse. Uanset om du foretrækker det ren eller vil blande det i en lækker cocktail, vil Koskenkorva Viina helt sikkert tilfredsstille dine smagsløg. Så tag et skud og nyd en uforglemmelig aften! 🍸🎉

92,95 € Inkl. moms

76,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer vores Koskenkorva Viin, den perfekte partner til dine fester eller hyggelige aftener. Denne finske klassiker er en ren, uhøjtidelig spiritus destilleret af den fineste byg. Den sprøde, rene smag af Koskenkorva Viin er et vidnesbyrd om de finske ingrediensers naturlige renhed.

Nyd den bløde smag fra en lavere ABV, som giver dig en lettere og mere behagelig oplevelse, når du nipper til den. Hver flaske byder på en unik smagsblanding med et strejf af sød kornsmag og en varm, let pebret finish. Det er indbegrebet af enkelhed, skabt til perfektion.

Uanset om du skåler for en særlig lejlighed eller bare slapper af efter en lang dag, er Koskenkorva Viin din go-to spiritus. Den blander sig smukt i cocktails, tilføjer et raffineret touch til dine kulinariske kreationer eller kan nydes ren for at værdsætte dens rene, fyldige smag.

Oplev kvaliteten af den finske destillationstradition med Koskenkorva Viin. Det er ikke bare en spiritus, det er en hyldest til autenticitet. Så hvorfor vente? Tilføj et stænk af Finland til din drinksamling med Koskenkorva Viin i dag!
Produktinformation
6412706200105
Ny
Land


Finland


Producent
Anora Group
Smag
Neutral, blød
Størrelse
5-liters pakke
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Farveløs
Type
Skandinavisk
Stil
Light og frisk
Alkoholindhold
38% vol