Liviko Liqueur Cranberry
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Liviko likér brusnicový - 0,5 l

1.65 kg
Predstavujeme likér Liviko Cranberry - dokonalé spojenie sladkej a pikantnej chuti v jednej fľaši! 🍹🍒 Tento brusnicový likér s objemom 0,5 l, vyrobený s maximálnou starostlivosťou, je úžasným potešením pre vaše chuťové poháriky. Či už ho budete popíjať čistý, pridáte ho do svojho obľúbeného kokteilu alebo ním pokvapkáte dezerty, každý dúšok sľubuje príval šťavnatej brusnicovej dobroty. Doprajte si bohatú, autentickú chuť a nechajte tento žiarivý likér pozdvihnúť vašu hru s nápojmi. Pripravte sa zamilovať si neodolateľné čaro Liviko Liqueur Cranberry - skutočný must-have pre každého znalca alkoholu!

7,77 € S DPH

6,37 € Bez DPH

Popis
Ponorte sa do osviežujúceho sveta brusnicového likéru Liviko. Tento jedinečný likér je lahodnou zmesou prírodných brusníc a vytvára nápoj, ktorý oplýva sladkou, pikantnou chuťou. V okamihu, keď otvoríte fľašu, privíta vás bohatá vôňa zrelých brusníc, vôňa, ktorá je upokojujúca a zároveň povzbudzujúca.

Každý dúšok brusnicového likéru Liviko je zážitkom sám o sebe. Sladká, ovocná chuť brusníc dokonale vyvažuje hrejivosť likéru, vďaka čomu je popíjanie príjemným zážitkom. Či už si ho vychutnávate s ľadom, miešate do kokteilu alebo si ho vychutnávate priamo, tento likér vás nikdy nesklame svojou živou ovocnou chuťou.

Brusnicový likér Liviko sa od ostatných likérov odlišuje dodržiavaním kvality. Tento likér je vyrobený len z tých najlepších brusníc a zaručuje, že každá fľaša je plná autentickej chuti. Je to viac ako len nápoj, je to oslava lahodnej všestrannosti brusníc.

Brusnicový likér Liviko však nie je určený len pre milovníkov brusníc. Aj keď ste vo svete likérov nováčik, tento nápoj vám bude výborným vstupným bodom. Vďaka svojej ovocnej chuti je prístupný, ale jeho komplexnosť zaručuje, že v ňom vždy objavíte niečo nové.

Fľaša brusnicového likéru Liviko môže byť práve to, čo potrebujete na pozdvihnutie úrovne vášho najbližšieho spoločenského stretnutia. Je začiatkom konverzácie, príjemným pôžitkom a dôkazom sily kvalitných surovín. Tak prečo čakať? Zažite osviežujúcu chuť brusníc ako nikdy predtým s brusnicovým likérom Liviko.
Tabuľka dát
4740050006503
Nové
Krajina


Estónčina


Výrobca
Liviko AS
Chuť
Brusnica, kyslá, štipľavá
Veľkosť
0.5l fľaša
Slúžiť na
06 C - 08 C
Farba
Červená
Typ
Berry
Obsah alkoholu
21 % obj
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: