Liviko Minty
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Liviko Minty - 0,5 l

0.60 kg
Predstavujeme vám Liviko Minty, dokonalého osviežujúceho spoločníka pre vaše večery! 🍹 Tento nápoj s objemom 0,5 l s jemnou textúrou a lahodnou mätovou príchuťou určite uhasí váš smäd a zdvihne náladu. Vyrobený s láskou a starostlivosťou je ideálnou voľbou pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote. Či už relaxujete doma, alebo organizujete stretnutie s priateľmi, Liviko Minty je dokonalým spôsobom, ako dodať nádych sofistikovanosti každej príležitosti. Doprajte si túto nebeskú zmes chutí a zažite chuťový zážitok, aký nemá obdobu! 🌿

13,16 € S DPH

10,79 € Bez DPH

Popis
Objavte osviežujúci pocit Liviko Minty! Tento lahodný nápoj, vyrobený z jedinečnej zmesi prírodných mätových esencií, ponúka vzrušujúci chuťový zážitok. Každý dúšok Liviko Minty je cestou do sveta chladivých, sviežich a osviežujúcich chutí.

Plánujete stretnutie s priateľmi alebo len hľadáte jedinečný nápoj na spestrenie večera? Liviko Minty je váš dokonalý spoločník. Jeho osviežujúci charakter nielenže podráždi vaše chuťové poháriky, ale zároveň poskytuje chladivú dochuť, po ktorej budete chcieť viac.

Liviko Minty chutí skvele nielen samostatne, ale slúži aj ako vynikajúci základ pre koktaily. Zmiešajte ho so svojimi obľúbenými liehovinami alebo pridajte kvapku do horúcej čokolády a dodajte jej mätový nádych. Či už ste koktailový nadšenec alebo nováčik, všestrannosť Liviko Minty si zamilujete.

Fľaša Liviko Minty je tiež výborným nápadom na darček. Vďaka štýlovému, elegantnému dizajnu fľaše je ideálnou voľbou na narodeniny, výročie alebo akúkoľvek špeciálnu príležitosť.

Liviko Minty - osviežujúce dobrodružstvo v každom dúšku. Vyskúšajte chladivú, osviežujúcu chuť ešte dnes a pozdvihnite svoj zážitok z pitia na úplne novú úroveň.

Nezabudnite, že Liviko Minty si vždy vychutnávajte zodpovedne. Jej silná mätová chuť je lákavá, ale najlepšie je vychutnávať si ju po jednom dúšku.

Tak čo, ste pripravení pridať do svojho života štipku pohody? Objednajte si fľašu Liviko Minty teraz a zažite dokonalé osvieženie.

Nechytajte nás len za slovo, vyskúšajte ju na vlastnej koži! Liviko Minty, váš pas na osviežujúci únik!
Tabuľka dát
4740050003748
Nové
Krajina


Estónčina


Výrobca
Liviko AS
Chuť
Mäta pieporná
Veľkosť
0.5l fľaša
Slúžiť na
06 C - 08 C
Farba
Bezfarebný
Typ
Iné
Obsah alkoholu
50% obj