Oh! So Creamy Tiramisu Cream Lactose Free
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Oh! Tak krémový krém Tiramisu bez laktózy - 0,5 l

1.65 kg
Doprajte si zamatovú dobrotu z krému Oh! So Creamy Tiramisu. Toto bezlaktózové potešenie je ideálne pre všetkých milovníkov dezertov. Vďaka bohatej krémovej štruktúre a lahodnej chuti je to pochúťka, ktorú si nebudete chcieť nechať ujsť. Táto fľaša s objemom 0,5 l, vyrobená z tých najlepších surovín, je ideálna na zdieľanie alebo na vychutnávanie len pre seba. Tak smelo do toho, uspokojte svoj mlsný jazýček a zažite nebeskú chuť Tiramisu v každej lyžičke. Doprajte si malý kúsok neba ešte dnes! 😋🍨

14,49 € S DPH

11,88 € Bez DPH

Popis
Doprajte si pôžitok z Oh! So Creamy Tiramisu Cream Lactose Free. Tento svieži dezert, inšpirovaný klasickou talianskou pochúťkou, musí mať každý, kto má chuť na sladké. Náš krém tiramisu je hriešne lahodnou zmesou bohatého espressa, zamatového krému mascarpone a kakaového prachu - to všetko bez stopy laktózy.

Každá lyžička je krémovým pôžitkom, ktorý je ideálny na uspokojenie chuti na dezert v neskorých večerných hodinách. A čo je najlepšie? Neobsahuje laktózu! Ak teda trpíte intoleranciou laktózy alebo držíte bezmliečnu diétu, môžete si tento dezert vychutnať bez obáv.

Len si predstavte, ako sa krútite s miskou nášho krému Tiramisu, hladká krémová konzistencia dezertu sa vám rozplýva v ústach, výrazná chuť espressa a kakaa sa mieša a vytvára chuťový zážitok, ktorý je skutočne z iného sveta. Znie to božsky, však? No nie je to len sen. Je to Oh! So Creamy Tiramisu Cream bez laktózy.

Nedovoľte, aby vám intolerancia laktózy bránila vychutnať si tie najkrajšie veci v živote. S naším krémom Tiramisu bez laktózy si môžete vychutnať každý kúsok bez nepríjemných pocitov. Je to dezert, ktorý milujete, vyrobený tak, aby vyhovoval vašim diétnym potrebám.

Tak prečo čakať? Doprajte si dekadentné potešenie z Oh! So Creamy Tiramisu Cream Lactose Free. Vaše chuťové poháriky sa vám poďakujú!
Tabuľka dát
6430034783855
Nové
Krajina


Fínsko


Výrobca
Škandinávske víno a ražne.
Chuť
Vanilka, mandle, karamel
Veľkosť
0.5l fľaša
Slúžiť na
06 C - 08 C
Farba
Béžová
Typ
Krém
Obsah alkoholu
17 % obj