Oh! So Creamy Strawberry Cheesecake Lactose Free
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Oh! So Creamy Strawberry Cheesecake Bez laktózy - 0,5 l

1.65 kg
Doprajte si šťavnatosť nášho Oh! So Creamy Strawberry Cheesecake. Tento lahodný dezert je nielen neodolateľne chutný, ale aj bezlaktózový, takže si ho môže vychutnať každý. Vďaka veľkorysej porcii s objemom 0,5 l budete mať dostatok zásob na uspokojenie svojich chutí na sladké. Krémová konzistencia a príval jahodovej chuti vo vás zanechajú túžbu po ďalších. Doprajte si dezert bez pocitu viny, ktorý určite poteší vaše chuťové poháriky. Smelo si naberte lyžičku a nechajte krémovú dobrotu rozplynúť sa vo vašich ústach. 😋🍓

14,49 € S DPH

11,88 € Bez DPH

Popis
Objavte nebeské potešenie z Oh! So Creamy Strawberry Cheesecake Lactose Free! Táto lahodná zmes sladkých jahôd a krémového tvarohového koláča bez laktózy je potešením bez pocitu viny pre tých, ktorí majú diétne obmedzenia alebo si jednoducho chcú vyberať zdravšie. Nie je to len dezert, je to oslava v každej lyžičke!

Každé sústo tohto krémového dezertu vás vezme na cestu bohatej, zamatovej jemnosti, ktorá prekypuje ovocnou sviežosťou jahôd. Základ inšpirovaný klasickým tvarohovým koláčom dodáva tradičnej zmrzline lahodnú chrumkavosť a prekvapivý zvrat.

Čo robí zmrzlinu Oh! So Creamy Strawberry Cheesecake Lactose Free skutočne jedinečná, je jej odhodlanie poskytovať nekompromisnú chuť a kvalitu. Je to dezert, ktorý umožňuje každému pripojiť sa k zábave a ponúka bezlaktózovú alternatívu, ktorá nešetrí na chuti ani krémovosti.

Takže či už máte intoleranciu laktózy, ste na vegánskej diéte, alebo jednoducho milujete pikantnú sladkú kombináciu jahôd a tvarohového koláča, tento dezert je pre vás tým najlepším. Vychutnajte si ho samostatne, skombinujte ho so svojím obľúbeným koláčom alebo ho pridajte do proteínového koktailu ako pochúťku po tréningu.

Vyberte si Oh! So Creamy Strawberry Cheesecake Lactose Free a vychutnajte si sladké chvíle života bez akýchkoľvek obáv. Doprajte si krémovú dobrotu ešte dnes a nechajte svoje chuťové poháriky tancovať od radosti!
Tabuľka dát
6430034783879
Nové
Krajina


Fínsko


Výrobca
Škandinávske víno a ražne.
Chuť
Jahoda
Veľkosť
0.5l fľaša
Slúžiť na
06 C - 08 C
Farba
Rosé
Typ
Krém
Obsah alkoholu
17 % obj