Liviko Coffee
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Káva Liviko - 0,5 l

0.60 kg
Predstavujeme kávu Liviko - dokonalé povzbudenie vo fľaši! Táto 0,5l silná káva je tu, aby naštartovala váš deň svojou bohatou, výraznou chuťou a aromatickou dobrotou. Vyrobená z najlepších kávových zŕn je lahodnou zmesou, ktorá uspokojí aj tých najnáročnejších znalcov kávy. Či už potrebujete rýchlu dávku kofeínu, alebo príjemného spoločníka počas popoludňajšej prestávky, káva Liviko Coffee sa o vás postará. Stačí vziať fľašu, naliať na ľad a vychutnať si jej jemnú, povzbudzujúcu chuť. Rozlúčte sa s nudnými ránami a privítajte dobrodružstvo plné kávy s kávou Liviko! ☕️✨

7,39 € S DPH

6,05 € Bez DPH

Popis
Doprajte si bohatý aromatický zážitok z kávy Liviko. Tento nápoj prémiovej kvality vám ponúka dokonalú kombináciu chuti a vône, ktorá premení vašu bežnú kávovú rutinu na špeciálny rituál. Každý dúšok kávy Liviko je nádherná cesta, ktorá vás zavedie do sveta robustných chutí a osviežujúcich tónov. Nie je to len káva, je to vyjadrenie životného štýlu.

Káva Liviko Coffee, vyrobená so starostlivosťou, sa vyrába z vybraných kávových zŕn pochádzajúcich z najlepších plantáží na celom svete. Zrnká sa potom dokonale pražia, čím sa zachováva ich prirodzená dobrota a zvýrazňuje sa ich chuťový profil. Výsledkom je káva, ktorá je jemná, plná a absolútne lahodná.

Káva Liviko je vynikajúca na prípravu horúcej aj ľadovej kávy, je univerzálna a ľahko sa pripravuje. Či už máte radšej čiernu kávu, so smotanou alebo ochutenú obľúbeným sirupom, káva Liviko sa hodí ku každému štýlu. Je ideálnou voľbou pre milovníkov kávy, ktorí oceňujú kvalitu a chuť.

Tak prečo čakať? Rozpáľte svoje zmysly luxusnou chuťou kávy Liviko. Nie je to len nápoj, ale zážitok, po ktorom budete túžiť ešte viac. Ponorte sa do sveta znamenitej chuti s kávou Liviko. Objavte s nami svoju vášeň pre kávu a vytvorme si spoločne kávové spomienky.

Nezabudnite, že každá šálka kávy Liviko Coffee je vašou vstupenkou na chuťovú cestu, ktorá je rovnako jedinečná ako vy. Vychutnajte si luxus kvalitnej kávy v pohodlí s kávou Liviko Coffee. Objednajte si teraz a začnite svoj deň so šálkou radosti.
Tabuľka dát
4740050002949
Nové
Krajina


Estónčina


Výrobca
Liviko AS
Chuť
Káva
Veľkosť
0.5l fľaša
Slúžiť na
10 C - 12 C
Farba
Hnedá
Typ
Káva
Obsah alkoholu
21 % obj