Zwack Unicum
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Zwack Unicum - 0,5 l

1.65 kg
Predstavujeme Zwack Unicum, dokonalý nápoj na spestrenie vašich večerov! Táto 0,5l fľaša je plná chuti a pripravená podráždiť vaše chuťové poháriky. Ponorte sa do bohatej, aromatickej zmesi byliniek a korenín, starostlivo vytvorenej na vytvorenie skutočne jedinečného zážitku. Či už ho budete popíjať čistý, alebo ho primiešate do svojho obľúbeného kokteilu, Zwack Unicum vás určite zaujme. Tak prečo čakať? Vezmite si fľašu tohto maďarského potešenia a pozdvihnite svoje pitie ešte dnes! 🍹🔥

18,30 € S DPH

15,00 € Bez DPH

Popis
Objavte svet jedinečných chutí s naším Zwack Unicum. Tento prémiový likér je povinnou výbavou pre milovníkov koktailov a znalcov kvalitných destilátov. Je to autentický maďarský poklad, ktorý je celosvetovo známy svojou zložitou rovnováhou byliniek a korenín.

Zwack Unicum je viac ako len nápoj - je to zážitok. Každý dúšok odhaľuje symfóniu chutí, starostlivo vytvorenú podľa tajnej rodinnej receptúry, ktorá sa dedí z generácie na generáciu. Tento úplne prírodný likér plnej chuti má bohatú históriu, ktorá siaha viac ako dve storočia do minulosti.

Vychutnajte si ho vychladený ako shot, aby ste pocítili jeho hrejivosť a komplexnosť, alebo ho použite na dodanie osobitého nádychu svojim koktailom. Jeho jemná textúra a robustný chuťový profil z neho robia univerzálny doplnok každého domáceho baru. Je to dokonalý nápoj po večeri, ktorý ponúka hlbokú, dlhotrvajúcu chuť, po ktorej budete mať chuť na ďalšie.

Zwack Unicum však nie je určený len na výnimočné príležitosti - je to dokonalý spoločník aj na bežné stretnutia! Jeho výrazná chuť zachytáva podstatu dobrých chvíľ strávených s priateľmi a rodinou.

Neviete sa rozhodnúť pre dokonalý darček? Už nemusíte hľadať ďalej. Elegantné balenie Zwack Unicum z neho robí vynikajúcu voľbu na darovanie. Či už ide o narodeniny, výročie alebo jednoducho prejav vďaky, tento vynikajúci likér určite urobí dojem.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta Zwack Unicum a vychutnajte si jedinečnú zmes kvality a tradície. Nie je to len nápoj - je to cesta. Pridajte sa k nám a objavte tajomstvo, vďaka ktorému sa svet vracia po ďalšie. Doprajte si zážitok Zwack Unicum ešte dnes.
Tabuľka dát
5995099191515
Nové
Krajina


Maďarsko


Výrobca
Zwack Unicum Co Ltd
Chuť
Ostrý, s bylinkami
Veľkosť
0.5l fľaša
Slúžiť na
06 C - 08 C
Farba
Jantárovo žltá
Typ
Herb
Obsah alkoholu
40% obj
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: