Cayo Grande Club Anejo Reserva
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Cayo Grande Club Anejo Reserva - 1,0 l

1.95 kg
Predstavujeme Cayo Grande Club Anejo Reserva, skutočný skvost pre milovníkov rumu! Táto 1,0l fľaša je plná chutí, ktoré vás pri každom dúšku prenesú do Karibiku. 🌴🍹 Tento prémiový rum, vyrobený s láskou a vyzretý do dokonalosti, ponúka hladkú a zamatovú chuť, po ktorej budete túžiť po ďalších. 🥃 Či už ho budete popíjať čistý, alebo ho primiešate do svojho obľúbeného kokteilu, tento rum Anejo Reserva určite pozdvihne váš zážitok z pitia. Pripravte sa na to, že si môžete dopriať bohatú chuť Cayo Grande Club Anejo Reserva a nechať svoje chuťové poháriky plesať!

18,93 € S DPH

15,51 € Bez DPH

20,35 €-7%

Popis
Ponorte sa do bohatej, komplexnej chuti Cayo Grande Club Anejo Reserva. Táto prémiová fľaša vyzretého rumu je precízne vyrobená a dokonale vyzretá, takže pri každom dúšku ponúka hladký a živý zážitok.

Tento rum Anejo Reserva pochádza zo slnkom zaliateho Karibiku a vyznačuje sa robustnými tónmi opečeného duba, tmavej čokolády a zrelého banánu, vďaka čomu je sofistikovanou voľbou na samostatné popíjanie alebo miešanie do špičkových kokteilov. Dlhý proces zrenia v zuhoľnatených sudoch zvyšuje hĺbku jeho chuti a dodáva mu jedinečnú bohatosť, ktorá odlišuje Cayo Grande Club Anejo Reserva od ostatných.

Na elegantnú fľašu Cayo Grande Club Anejo Reserva je radosť pozerať. Vďaka svojmu elegantnému dizajnu a sofistikovanej značke je dokonalým doplnkom každej skrinky s alkoholom. Nie je to však len o vzhľade - chuť vás prenesie do tropického raja svojou hrejivou, exotickou chuťou.

Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, užívate si pokojný večer doma alebo hľadáte dokonalý darček, Cayo Grande Club Anejo Reserva vás určite zaujme. Vychutnajte si prvotriednu kvalitu a výnimočnú chuť tohto vyzretého rumu a dovoľte mu, aby posunul váš zážitok z destilátov do nových výšin.

Doprajte si luxus v podobe rumu Cayo Grande Club Anejo Reserva. Je to viac než len fľaša rumu - je to cesta chuti, tradície a tropického pôžitku. Vyskúšajte rozdiel ešte dnes a pozdvihnite svoju zbierku destilátov touto prestížnou a dekadentnou ponukou.
Tabuľka dát
8414771850078
Nové
Krajina


Dominikánska republika


Výrobca
T. Beveland S.A
Chuť
Jemné, korenie, karamel, fondán
Veľkosť
1l fľaša
Slúžiť na
06 C - 08 C
Farba
Amber
Typ
Dark
Štýl
Hladký a sladký
Aróma
Čistý, jemný, karamelový, sladký
Obsah alkoholu
37.5 % obj
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: