Mount Gay Black Barrel
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Mount Gay Black Barrel - 0,7 l

0.60 kg
Predstavujeme Mount Gay Black Barrel, nebeský rum s objemom 0,7 l, ktorý určite roztancuje vaše chuťové poháriky radosťou! Tento vynikajúci destilát, vyrobený s vášňou a precíznosťou, vás vezme na cestu do Karibiku. Popíjajte hladkú, bohatú chuť karamelu, vanilky a korenia, odborne namiešanú pre maximálny pôžitok. Či už si ju vychutnáte čistú, alebo si namiešate svoj obľúbený koktail, Mount Gay Black Barrel vám zaručí nezabudnuteľný zážitok. Tak zdvihnite pohár a doprajte si zamatovú dobrotu tohto prémiového rumu. Na zdravie a dobrý život! 🍹🌴

49,00 € S DPH

40,16 € Bez DPH

52,69 €-7%

Popis
Objavte bohatú chuť a jedinečnú zmes Mount Gay Black Barrel. Tento vynikajúci rum je dokonalým doplnkom vašej zbierky alkoholu alebo skvelou voľbou pre špeciálny darček. Ručne vyrábaný na Barbadose, Mount Gay Black Barrel sa môže pochváliť prvotriednou kvalitou, ktorá sa zdokonaľuje už viac ako 300 rokov.

Mount Gay Black Barrel je pastvou pre vaše zmysly. Zreje v sudoch po zuhoľnatenom bourbone, čo mu dodáva výnimočnú hĺbku chuti a výraznú dymovú chuť. Vôňa je nádhernou zmesou sladkej vanilky, pikantného muškátového orieška a zrelých banánových tónov, ktoré vytvárajú predpoklady pre skutočne uspokojivý zážitok.

Vychutnajte si bohatú, plnú chuť pri každom dúšku. S náznakom korenia a hladkým, vyváženým záverom je radosť piť ju čistú, s ľadom alebo vo vašom obľúbenom koktailu. Komplexná chuť Mount Gay Black Barrel určite zaujme milovníkov rumu aj nováčikov vo svete prémiových rumov.

Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo si len chcete oddýchnuť po dlhom dni, Mount Gay Black Barrel určite pozdvihne váš zážitok. Vďaka svojej hladkej štruktúre a vyladenej chuti je skutočným dôkazom remeselnej zručnosti a dedičstva spoločnosti Mount Gay. Nepite len rum, ale vychutnajte si zážitok s Mount Gay Black Barrel.

A nezabudnite, že to nie je len fľaša rumu, ale kus barbadoskej histórie. Tak prečo si tento výnimočný rum nezaradiť do svojej zbierky ešte dnes? Vyskúšajte jedinečnú chuť Mount Gay Black Barrel a zistite, prečo je preslávený po celom svete. Na zdravie na dobré časy a skvelý rum!
Tabuľka dát
9501007223504
Nové
Krajina


Barbados


Výrobca
Mount Gay Destilleries Limited
Chuť
Dymové, jemné, dubové, vanilkové
Veľkosť
0.7l fľaša
Slúžiť na
06 C - 08 C
Typ
Dark
Štýl
Pikantné a šťavnaté
Aróma
Korenie, korenie, škorica, zázvor
Obsah alkoholu
43 % obj