Smirnoff Red
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Smirnoff Red - 0,7 l

1.65 kg
Predstavujeme Smirnoff Red, najlepší štartér na všetky vaše oslavy! Táto 0,7l fľaša čistej radosti nesmie chýbať na žiadnom stretnutí. Precízne vyrobená Smirnoff Red prináša hladký a svieži zážitok z vodky, ktorý roztancuje vaše chuťové poháriky. Či už miešate lahodné koktaily alebo si ju vychutnávate čistú, táto ikonická vodka vás určite zaujme. Pripravte sa na zábavu a vytvorte si nezabudnuteľné spomienky so Smirnoff Red. Na zdravie a dobrú zábavu! 🍸✨

20,41 € S DPH

16,73 € Bez DPH

21,95 €-7%

Popis
Rozbehnite párty so Smirnoff Red! Táto prémiová vodka je celosvetovo známa svojou prvotriednou kvalitou a jemnou chuťou. Destilovaná z najlepších obilnín, Smirnoff Red poskytuje nekompromisnú rovnováhu čistoty a sviežosti. Je ideálna do koktailov, čistá alebo s ľadom, čo z nej robí univerzálny doplnok každého baru.

Premeňte obyčajný večer na nezabudnuteľný zážitok s čistou a čistou chuťou Smirnoff Red. Je ideálnou voľbou pre milovníkov vodky, ktorí hľadajú vynikajúci zážitok z pitia. Hladkosť tejto vodky ju robí príjemnou pre každého, od nováčikov až po znalcov.

Či už plánujete večeru, grilovačku, alebo sa len tak uvoľníte po dlhom dni, Smirnoff Red je ten správny destilát. Jej bohatý chuťový profil sa skvele hodí do širokej škály koktailov. Od klasického vodka martini až po osviežujúci Moscow mule, táto vodka je tajnou ingredienciou, ktorá pozdvihne vaše obľúbené drinky.

Nejde však len o to, čo je vo fľaši. Elegantný, ikonický dizajn Smirnoff Red z nej robí štýlový doplnok každého domáceho baru alebo skrinky na nápoje. Je to výrazný kúsok, ktorý hovorí, že si vážite tie najlepšie veci v živote.

Smirnoff Red je viac než len vodka - je to zážitok. Vezmite si fľašu ešte dnes a zistite, prečo ju milujú nadšenci vodky na celom svete.
Tabuľka dát
5410316994019
Nové
Krajina


USA


Výrobca
Smirnoff & Co
Chuť
Chrumkavé, ovocné, horúce, sladké
Veľkosť
0.7l fľaša
Slúžiť na
06 C - 08 C
Farba
Bezfarebný
Typ
Iné
Štýl
Šťavnaté a ovocné
Obsah alkoholu
40% obj