Kiitos Vodka
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Vodka Kiitos - 0,5 l

1.65 kg
Predstavujeme vodku Kiitos, dokonalého spoločníka na vašu ďalšiu oslavu! Táto 0,5-litrová fľaša čistej blaženosti, vyrobená s maximálnou starostlivosťou, je stelesnením jemnosti. 🍸 Popíjajte zamatovú textúru a nechajte sviežu chuť tancovať na vašom podnebí. Vodka Kiitos, vyrobená z tých najlepších ingrediencií, prináša nádych sofistikovanosti na každú príležitosť. Či už miešate koktaily alebo si ju vychutnávate čistú, tento výnimočný destilát určite pozdvihne váš zážitok z pitia. Doprajte si dokonalé potešenie s vodkou Kiitos. Na zdravie! 🥂

14,96 € S DPH

12,26 € Bez DPH

16,09 €-7%

Popis
Predstavujeme vodku Kiitos, váš nový alkohol na každú príležitosť. Táto výnimočná vodka, vyrobená s vášňou a precíznosťou, je navrhnutá tak, aby potešila vaše chuťové poháriky a podporila vaše oslavy. Kiitos Vodka nie je len nápoj, je to svedectvo kvality a tradície, spoločník na dobré časy a prípitok na nezabudnuteľné chvíle.

Táto vodka je odborne destilovaná, aby sa zabezpečila mimoriadne hladká a čistá chuť. Či už ju pijete priamo, s ľadom, alebo ju miešate do svojho obľúbeného kokteilu, vodka Kiitos vyniká svojou jedinečnou chuťou a charakterom. Je to dokonalá rovnováha čistej, sviežej a jemnej chuti, po ktorej milovníci vodky túžia.

Vodka Kiitos je však viac ako len chuť. Ide o zážitok. Elegantný, sofistikovaný dizajn fľaše určite dodá vášmu barovému vozíku alebo jedálenskému stolu nádych elegancie. A keď si dáte prvý dúšok, pochopíte, prečo si vodku Kiitos vyberajú nároční konzumenti.

Takže ste pripravení pozdvihnúť úroveň svojej vodky? Ste pripravení popíjať niečo, čo je výnimočné? Pozdravte vodku Kiitos. Nie je to len ďalšia vodka, je to vodka. Je čas oslavovať na spôsob Kiitos. Na zdravie!

Nezabudnite, že vodku Kiitos si vždy vychutnávajte zodpovedne. Na dobrú zábavu a skvelý alkohol!
Tabuľka dát
4740050010241
Nové
Krajina


Fínsko


Výrobca
Kiitos
Chuť
mierne, ľahké, neutrálne
Veľkosť
0.5l fľaša
Slúžiť na
06 C - 08 C
Farba
Bezfarebný
Typ
Škandinávske
Štýl
Jasné a zrnité
Obsah alkoholu
40% obj