Absolut Watermelon
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Absolut Watermelon - 0,7 l

1.65 kg
Predstavujeme Absolut Watermelon, dokonalého spoločníka pre vaše letné stretnutia! Táto fľaša s objemom 0,7 l, ktorá oplýva šťavnatou chuťou vodky Absolut, je osviežujúcou obmenou klasickej vodky Absolut. Vyrobená z prírodných ingrediencií a precízne spracovaná je ideálnou voľbou pre tých, ktorí túžia po ovocnom a živom nápoji. Či už ju budete popíjať s ľadom, alebo si namiešate lahodný koktail, Absolut Watermelon určite uhasí váš smäd a dodá letnú atmosféru každej príležitosti. Tak prečo čakať? Vezmite si fľašu a nechajte melónovú párty začať! 🍉🎉

21,72 € S DPH

17,80 € Bez DPH

23,35 €-7%

Popis
Doprajte si osviežujúcu chuť leta s Absolut Watermelon. Táto prémiová vodka je nádherným spojením jemnej vodky a šťavnatej chuti melóna, ktorá dodá vašim koktailom šmrnc. Ručne vyrábaná vo Švédsku, Absolut Watermelon sa môže pochváliť vysoko kvalitnými štandardmi, ktoré všetci očakávame od značky Absolut.

Šťavnatá chuť vodky s melónom nie je príliš sladká, ani príliš trpká, je taká akurát! Je to všestranný destilát, ktorý sa dobre kombinuje so širokou škálou miešaných nápojov, od sódovej vody až po brusnicový džús. Či už miešate klasický koktail, alebo experimentujete s novými kombináciami, Absolut Watermelon vám poskytne nádherné spestrenie.

A čo je na tom najlepšie? Absolut Watermelon je vyrobený z čisto prírodných ingrediencií a neobsahuje žiadny pridaný cukor. Svoj nápoj si tak môžete vychutnať bez pocitu viny. Je to ideálna voľba pre tých, ktorí oceňujú jemné veci v živote, ale uvedomujú si, čo konzumujú.

Nechytajte nás však len za slovo! Nalejte si pohár, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si osviežujúcu zmes šťavnatého melóna a jemnej vodky. Je to chuťový zážitok, ktorý určite rozochveje vaše chuťové poháriky. Tak prečo čakať? Urobte si z ďalšieho kokteilu nezabudnuteľný zážitok s Absolut Watermelon.

Nezabudnite, že Absolut si vždy vychutnávajte zodpovedne. S touto fľašou ovocnej dobroty si prídete na svoje!
Tabuľka dát
7312040552726
Nové
Krajina


Švédsko


Výrobca
Spoločnosť Absolut Company
Chuť
Arbuus, vürts, hapukas-magus
Veľkosť
0.7l fľaša
Slúžiť na
06 C - 08 C
Farba
Bezfarebný
Typ
Škandinávske
Štýl
Šťavnaté a ovocné
Obsah alkoholu
38 % obj
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: