Planta Santa Mezcal Reposado
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Planta Santa Mezcal Reposado - 0,7 l

1.65 kg
Predstavujeme Planta Santa Mezcal Reposado, jemné a chuťovo výrazné potešenie pre všetkých nadšencov mezcalu! Táto fľaša s objemom 0,7 l, vyrobená s láskou a tradíciou, je povinnou výbavou každého milovníka tequily. 🌵🍸 Svojou bohatou arómou a zamatovou textúrou je dokonalým spoločníkom na relaxačné večery alebo živé fiesty. 🎉🥳 Popíjajte ju čistú alebo ju namiešajte do svojho obľúbeného kokteilu, tento mezcal reposado vás určite zaujme. Tak prečo čakať? Vezmite si fľašu Planta Santa Mezcal Reposado a nechajte sa unášať dobrou náladou! Na zdravie! 🥃

54,46 € S DPH

44,64 € Bez DPH

58,56 €-7%

Popis
Ponorte sa do sveta autentických mexických destilátov s Planta Santa Mezcal Reposado. Tento mezcal, vyrobený s láskou a rešpektom k tradíciám, ponúka jedinečnú chuť Mexika, ktorú nie je možné napodobniť.

Planta Santa Mezcal Reposado je prémiový mezcal, ktorý vynikne v každej zbierke likérov. Vyrába sa z najkvalitnejšej modrej agáve a dokonale dozrieva v dubových sudoch. Tento proces zrenia zmierňuje odvahu liehoviny a zanecháva hladkú, dobre zaoblenú chuť, ktorá je robustná a zároveň rafinovaná.

Každý dúšok tohto mezcalu odhaľuje komplexné vrstvy chuti. Je tu dymová esencia, ktorá pochádza z varenia agáve v peci, sladké tóny karamelu a ovocia z procesu fermentácie a jemný nádych korenia a vanilky z dubových sudov. Je to orchester chutí, ktorý tancuje na jazyku a zanecháva teplý, dlhotrvajúci záver.

Planta Santa Mezcal Reposado však nie je len o chuti. Ide o zážitok. Je o stáročnom procese výroby mezcalu, o úcte k rastline agáve a o srdci a duši Mexika. Je to fľaša tradície, vášne a remeselnej zručnosti.

Či už ste skúsený nadšenec mezcalu alebo zvedavý začiatočník, toto Reposado vás určite zaujme. Vychutnajte si ho čistý, aby ste ocenili jeho zložité chute, alebo ho použite na dodanie dymového, jedinečného nádychu svojim obľúbeným koktailom.

S každým dúškom zažijete kúsok mexického dedičstva. Ochutnajte vášeň, pocíťte teplo a oceňte remeslo s Planta Santa Mezcal Reposado.
Tabuľka dát
8438001407955
Nové
Krajina


Mexicao


Výrobca
Casa Armando Gullermo Prieto
Chuť
Kuiv, ürdid, puuviljane, suitsune
Veľkosť
0.7l fľaša
Slúžiť na
12 C - 14 C
Farba
Light žltá
Typ
100% agáve
Štýl
Light a čerstvé
Obsah alkoholu
38 % obj