Remy Martin Vsop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Remy Martin Vsop- 1.0L

1.95 kg
Predstavujeme Remy Martin VSOP - dokonalú voľbu pre sofistikované chuťové bunky. Táto fľaša s objemom 1,0 l, vyrobená s maximálnou precíznosťou a zrejúca dlhé roky, je prísľubom bezkonkurenčného zážitku. Vychutnajte si bohatú vôňu sušeného ovocia a náznaky vanilky, po ktorej nasleduje zamatovo hladký záver, ktorý pretrváva na vašich chuťových pohárikoch. Či už oslavujete výnimočnú príležitosť, alebo si jednoducho doprajete malé životné radosti, Remy Martin VSOP je dokonalým spoločníkom. Pozdvihnite svoj zážitok z pitia a doprajte si tento znamenitý koňak. Na zdravie a nezabudnuteľné chvíle! 🥃

91,90 € S DPH

75,33 € Bez DPH

98,82 €-7%

Popis
Doprajte si bohatú a luxusnú chuť Remy Martin VSOP. Tento výnimočný koňak vyrábaný v srdci Francúzska je preslávený svojou bezkonkurenčnou kvalitou a nadčasovou príťažlivosťou. Vychutnajte si nádhernú harmóniu zrelého ovocia, vanilky a hrejivého korenia, ktoré sa nádherne miešajú a vytvárajú hladký, plný zážitok.

Každý dúšok Remy Martin VSOP je cestou symfóniou chutí, ktorá začína živými tónmi marhúľ a hrušiek a postupne odhaľuje jemné tóny mandlí a karamelu. Nie je to len nápoj, je to zážitok, ktorý osloví vaše zmysly. Zlatý jantárový odtieň, zamatová štruktúra a vôňa čerstvých kvetov a zrelého ovocia - všetko v Remy Martin VSOP vyžaruje eleganciu a sofistikovanosť.

To, čím sa Remy Martin VSOP odlišuje, je stáročná tradícia dvojitej destilácie, ktorá zaručuje dokonalú čistotu nápoja. VSOP, teda Very Superior Old Pale, znamená, že najmladšia eau-de-vie v zmesi zreje najmenej štyri roky, ale umenie Remy Martin ide ešte ďalej a mieša eau-de-vie staré až 14 rokov. Tento starostlivý proces zrenia dodáva koňaku jeho osobitý charakter a hĺbku.

Remy Martin VSOP je tiež všestranný. Vychutnajte si ho čistý, s ľadom alebo ako dušu vášho kokteilu. Je skvelou voľbou na intímne stretnutia, oslavy alebo pokojné chvíle oddychu. Či už ste znalcom koňaku, alebo nováčikom vo svete kvalitných destilátov, Remy Martin VSOP vás určite zaujme svojou kvalitou, chuťou a hladkým záverom.

Tak prečo čakať? Prijmite francúzske umenie žiť s Remy Martin VSOP - nadčasovou klasikou, ktorá oslavuje harmóniu chutí a radosť zo života. Popíjajte, vychutnávajte a užívajte si nezabudnuteľnú chuť tohto vynikajúceho koňaku. Remy Martin VSOP - je to viac ako nápoj, je to životný štýl.
Tabuľka dát
3024482295126
Nové
Krajina


Francúzsko


Výrobca
CLS Remy Cointreau
Chuť
Dub, vanilka, sušené ovocie
Veľkosť
1l fľaša
Slúžiť na
16 C - 18 C
Farba
Jantárovo žltá
Typ
Vsop
Región
Koňak
Štýl
Elegantný a plný
Obsah alkoholu
40% obj