Maxime Trijol Vsop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Maxime Trijol Vsop- 0,5L

0.60 kg
Predstavujeme Maxime Trijol VSOP, nádhernú 0,5l fľašu čistého pôžitku. Tento vynikajúci francúzsky koňak, vyrobený s maximálnou precíznosťou a odbornosťou, je skutočným majstrovským dielom. Vďaka bohatému jantárovému odtieňu a zamatovo jemnej štruktúre vás každý dúšok zavedie na cestu čistej blaženosti. Šťavnatá chuť sušeného ovocia, vanilky a medu sa roztancuje na vašom podnebí a zanechá dlhotrvajúci, uspokojujúci záver. Maxime Trijol VSOP je ideálny pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote, a je stelesnením elegancie a sofistikovanosti. Doprajte sebe alebo niekomu výnimočnému tento luxusný zážitok. Na zdravie! 🥃🌟

33,83 € S DPH

27,73 € Bez DPH

36,38 €-7%

Popis
Predstavujeme vám Maxime Trijol VSOP, dokonalého spoločníka na pokojný večer alebo búrlivú oslavu. Táto elegantná pollitrová fľaša najlepšieho koňaku je vznešenou kombináciou chuti a tradície. Nie je to len nápoj, ale aj cesta do srdca presláveného francúzskeho remesla.

Tento špičkový koňak VSOP, teda Very Superior Old Pale, je dokonale vyzretý a strávil najmenej štyri roky v dubových sudoch. Výsledkom tohto starostlivého procesu je bohatá, plná chuť, ktorá je komplexná a zároveň neuveriteľne jemná. Budete môcť cítiť jemné tóny sušeného ovocia, vanilky a duba, vďaka čomu je každý dúšok jedinečným zážitkom.

Maxime Trijol VSOP je produktom oddanosti rodiny Trijol kvalite a tradícii. Už šesť generácií destilujú a miešajú svoje vlastné eaux-de-vie, čím zabezpečujú najvyšší štandard kvality. Táto oddanosť sa prejavuje v každom dúšku a robí z tohto koňaku ideálny darček pre každého, kto si cení tie najlepšie veci v živote.

Či už ste znalec koňaku alebo začiatočník, Maxime Trijol VSOP je pre vás absolútnou lahôdkou. Vďaka svojej jemnej a vyváženej chuti je ideálny na popíjanie čistého alkoholu alebo na miešanie do obľúbeného kokteilu. Tento koňak na vás určite zapôsobí od prvého nalievania až po poslednú kvapku. Tak prečo čakať? Spoznajte znamenitú chuť Maxime Trijol VSOP ešte dnes!
Tabuľka dát
3544680000792
Nové
Krajina


Francúzsko


Výrobca
Spoločnosť Sarl FTD
Chuť
Mandle
Veľkosť
0.5l fľaša
Slúžiť na
16 C - 18 C
Farba
Žltá
Typ
Vsop
Región
Koňak
Hrozno
Ugni Blanc
Štýl
Príjemné a kvetinové
Aróma
Kvetinový, mandľový
Obsah alkoholu
40% obj