Kingsmill Lingonberry Gin
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Kingsmill Lingonberry Gin - 0,5 l

1.65 kg
Predstavujeme vám Kingsmill Lingonberry Gin, dokonalú zmes ovocnej sladkosti a rastlinnej dobroty! Táto 0,5-litrová fľaša, vyrobená so starostlivosťou, je plná lahodnej chuti štipľavých brusníc a prvotriedneho ginu. 🍇🍸 Popíjajte tento osviežujúci odvar a nechajte sa jeho dráždivou chuťou preniesť do letného raja. 🌴✨ Či už si užívate večer s priateľmi, alebo sa len tak uvoľňujete po dlhom dni, Kingsmill Lingonberry Gin je tým najlepším spoločníkom. Doprajte si dúšok čistej blaženosti a pozdvihnite svoj zážitok z ginu ešte dnes! 🥂🍹

10,86 € S DPH

8,90 € Bez DPH

11,68 €-7%

Popis
Vstúpte do sveta jedinečnej chuti s Kingsmill Lingonberry Gin. Tento senzačný destilát je dokonalou kombináciou zručnej destilácie a najlepších brusníc. Tieto bobule pestované hlboko v lese prinášajú do vášho ginu osviežujúci nádych.

Kingsmill Lingonberry Gin je nádherný a exotický twist klasického ginu. Výrazná a pikantná chuť brusníc vtláča tomuto ginu výraznú a nezabudnuteľnú chuť. Jasne červené bobule, ktoré pochádzajú zo Škandinávie, dodávajú ginu sladký nádych, vyvažujú ostrosť borievky a vytvárajú chuťový profil, ktorý je vzrušujúci a zároveň jemný.

Každý dúšok ginu Kingsmill Lingonberry Gin je cestou chuti, ktorá sa začína sladkým zásahom bobúľ, po ktorom nasleduje známe teplo tradičných botanických látok ginu. Či už ide o teplý letný večer alebo útulnú zimnú noc, jedinečná chuť ginu Kingsmill Lingonberry Gin prinesie do vášho pohára nádych škandinávskej divočiny.

Zmiešajte ho s tonikom na osviežujúci nápoj alebo ho použite na dodanie charakteru svojmu obľúbenému kokteilu. Možnosti s Kingsmill Lingonberry Gin sú nekonečné.

Kingsmill Lingonberry Gin, starostlivo a s vášňou vyrobený, vyniká vo svete liehovín. Nie je to len gin, je to nezabudnuteľný chuťový zážitok. Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta jedinečných chutí s Kingsmill Lingonberry Gin a pozdvihnite svoju koktailovú hru. Nechajte svoje chuťové poháriky vydať sa na dobrodružstvo, na ktoré nikdy nezabudnú.

Nezabudnite, že Kingsmill Lingonberry Gin nie je len nápoj, je to príbeh - príbeh znamenitej chuti, triedy a dobrodružstva, ktoré vás s každým dúškom prenesie do srdca Škandinávie. Tak sa do toho pustite, nech sa Kingsmill Lingonberry Gin stane vaším ďalším vzrušujúcim objavom.

Upozornenie: Nezabudnite si Kingsmill Lingonberry Gin vychutnávať zodpovedne.
Tabuľka dát
4740050006480
Nové
Krajina


Estónčina


Výrobca
Liviko AS
Chuť
Bobule borievky, brusnice, citrusy, korenie
Veľkosť
0.5l fľaša
Slúžiť na
06 C - 08 C
Farba
Bezfarebný
Typ
Gin s príchuťou
Štýl
Light-bobule
Obsah alkoholu
38 % obj