A.Le Coq G_n Long Drink Watermelon- 7.92L- (24x0.33L)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

A.Le Coq G_n Long Drink Melón- 7,92L- (24x0,33L)

8.70 kg

Predstavujeme A.Le Coq G_n Long Drink s osviežujúcou príchuťou melónu! 🍉 Toto balenie obsahuje 24 plechoviek s objemom 0,33 l každá, čo vám dáva spolu 7,92 l čistej radosti. 🥳🥤 Uhas smäd týmto lahodným sýteným nápojom, ktorý v sebe spája dobrotu melóna s nádychom šumivého moku. Či už relaxujete pri bazéne alebo organizujete párty, tento nápoj na uhasenie smädu je dokonalým spoločníkom. Vďaka svojej žiarivej chuti a praktickému baleniu A.Le Coq G_n Long Drink Watermelon je nevyhnutnou súčasťou každého letného stretnutia. Pripravte sa na vychutnávanie sladkej a osviežujúcej chuti pri každom dúšku!

19,99 € S DPH

16,39 € Bez DPH

Plus box price: 2,40 € (tax incl)
Popis

Vychutnajte si sladkú, osviežujúcu chuť leta s A. Le Coq G_n Long Drink Melón. Tento aromatický nápoj prináša vašim chuťovým pohárikom šťavnaté, smäd uhášajúce potešenie z vodného melóna a ponúka jedinečnú obmenu klasického kokteilu. Je to ideálny nápoj na teplé slnečné dni, keď si chcete dať niečo ľahké a osviežujúce.

A. Le Coq G_n Long Drink Watermelon je vyrobený z vysokokvalitných surovín a spája jemnú horkosť ginu so sladkými a ovocnými tónmi melóna. Výsledkom je vzrušujúca zmes chutí, ktorá vám určite vyčarí úsmev na tvári.

Tento nápoj je ideálny na vychutnanie priamo z plechovky alebo naliaty na ľad. Či už organizujete grilovanie na záhrade, piknik v parku alebo sa len tak schladíte doma, A. Le Coq G_n Long Drink Watermelon je vynikajúcou voľbou.

Vďaka praktickému baleniu v plechovke si tento lahodný nápoj môžete vziať so sebou kamkoľvek. Vezmite si ho na najbližší výlet na pláž, dobrodružstvo pri kempovaní alebo akékoľvek stretnutie v prírode. Nechajte sa unášať dobrou náladou s A. Le Coq G_n Long Drink Watermelon.

Remember, A. Le Coq G_n Long Drink Watermelon je viac ako len nápoj. Je to chuť uvoľneného leta plného zábavy. Tak prečo čakať na sezónu, aby ste si ho mohli vychutnať? Objednajte si ho teraz a nechajte sa každým dúškom preniesť do týchto slnečných dní.

Upozornenie: Vychutnávajte si ho zodpovedne a dbajte na konzumáciu alkoholu. Tento výrobok je určený pre dospelé osoby, ktoré dosiahli vek na konzumáciu alkoholu.

Tabuľka dát
4740098083412
Nové
Krajina


Estónčina


Výrobca
A. Le Coq AS
Chuť
Melón
Veľkosť
7.92l plechovky
Slúžiť na
06 C - 08 C
Farba
Rosé
Typ
Ochutené long drink
Obsah alkoholu
5.5 % obj