Koff Long Drink & Mango 5.5% 7.92L - (24x0.33L)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Koff Long Drink & Mango 5.5% 7.92L - (24x0.33L)

8.70 kg

Vychutnajte si osviežujúci chuť Koff Long Drink & Mango! Tento nápoj je dokonalou kombináciou chuti mangom a osviežujúcim long drinkom, ktorý vás prenesie priamo na tropickú pláž. Je ideálny pre tých, ktorí hľadajú niečo unikátne a chcú skúsiť niečo iné ako klasické nápoje. Koff Long Drink & Mango je skvelá voľba pre párty, grilovačky, alebo len tak na relax v teplých letných dňoch. Nechajte sa uniesť vlnou tropickej chuti!

26,95 € S DPH

22,09 € Bez DPH

Plus box price: 2,40 € (tax incl)
Popis

Vychutnajte si osviežujúci a exotický Koff Long Drink & Mango od spoločnosti Koff. Tento long drink je dokonalou kombináciou prírodných surovín a mango, ktoré mu dodáva jedinečnú tropickú chuť. S alkoholom 5,5%, je ideálny pre spoločenské stretnutia, grilovanie alebo len tak na relax na terase.

Koff Long Drink & Mango vyniká svojou sviežou chut'ou a delikátnym ovocným tónom, ktorý si zamilujete od prvého dúška. Tento nápoj je skvelou alternatívou pre tých, ktorí hľadajú niečo iné než klasické pivo alebo víno. S jeho jedinečnou chut'ou a osviežujúcim efektom, je ideálny na oslavy, pikniky alebo len tak na pohodu pri televízii.

Ak ste fanúšikom ovocných nápojov a máte radi niečo nové a vzrušujúce, Koff Long Drink & Mango je presne to, čo hľadáte. Každá plechovka je plná chuti a energie, ktorá vás okamžite oživí a dodá vám nový impulz.

Neváhajte a vyskúšajte Koff Long Drink & Mango. Objednajte si ho jednoducho a pohodlne online z tulivesi.com. Užite si jeho neodolateľnú chuť a nechajte sa uniesť na vlnách tropickej exotiky. S Koff Long Drink & Mango prežijete nezabudnuteľné chvíle plné radosti a pohody. Neváhajte, objavte nový svet chutí s Koff Long Drink & Mango.

Tabuľka dát
4740019005677
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: