Asio Otus Cabernet Merlot Shiraz
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Asio Otus Cabernet Merlot Shiraz- 3L

3.20 kg

Predstavujeme vám Asio Otus Cabernet Merlot Shiraz - nádhernú zmes, ktorá vás ohromí! 🍷✨ Táto 3l fľaša je ideálna pre tých, ktorí milujú červené vína bohaté, jemné a plné. Vďaka šťavnatej chuti černíc, sliviek a náznaku korenia toto víno určite podráždi vaše chuťové poháriky. Táto vynikajúca zmes, vyrobená so starostlivosťou, je ideálna na príjemné večery, intímne stretnutia alebo jednoducho na to, aby ste si dopriali pohár čistého pôžitku. Pripravte sa vychutnať si každý dúšok a zažiť kúzlo vína Asio Otus. Na zdravie a nezabudnuteľné chvíle! 🥂

29,94 € S DPH

24,54 € Bez DPH

32,19 €-7%

Popis
Doprajte si bohatú, plnú chuť vína Asio Otus Cabernet Merlot Shiraz. V tejto lákavej zmesi sa spája robustná sila Cabernetu, hodvábna jemnosť Merlotu a korenisté tóny Shirazu, čím vzniká nádherná symfónia chutí. Toto víno je ideálne na výnimočné príležitosti alebo jednoducho na oddych po dlhom dni a prináša vinice na váš stôl.

Spoločnosť Asio Otus je známa svojou oddanosťou kvalite a remeselnému spracovaniu. Každá fľaša je dôkazom odhodlania vinice vyrábať tie najlepšie vína, pričom každému kroku procesu sa venuje starostlivá pozornosť. Od výberu hrozna až po zrenie v dubových sudoch sa nezabúda na žiadny detail.

Tento Cabernet Merlot Shiraz je skutočným potešením pre zmysly. Vo vôni sa objavujú bohaté arómy tmavého ovocia, opečeného duba a jemného korenia. V ústach ponúka elegantnú rovnováhu chutí s tónmi zrelých černíc, sliviek a náznakom vanilky. Záver je dlhý, s jemným nádychom korenia, ktorý vás nechá túžiť po ďalšom dúšku.

Toto víno je ideálne na kombinovanie s výdatnými jedlami, skvele sa hodí k červenému mäsu, sýtym cestovinám a vyzretým syrom. Či už usporadúvate večeru alebo si užívate pokojný večer, víno Asio Otus Cabernet Merlot Shiraz dodá vášmu večeru nádych luxusu.

Nechytajte nás však len za slovo. Vyklopte zátku, nalejte si pohár a vyskúšajte požitkárske chute vína Asio Otus Cabernet Merlot Shiraz na vlastnej koži. Sľubujeme, že je to víno, ktoré si zamilujete na prvý dúšok!
Tabuľka dát
8033765189125
Nové
Krajina


Taliansko


Výrobca
MGM Mondo del Vino
Chuť
Suché, sherry, černice, korenie
Veľkosť
3l vrecko v škatuli
Slúžiť na
12 C - 14 C
Hrozno
Cabernet Sauvignon , Merlot , Syrah
Štýl
Výkonné pikantné
Aróma
Sherry, bylinky
Obsah alkoholu
13 % obj