Espiritu De Chile Cabernet Carmenere
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Espiritu De Chile Cabernet Carmenere- 3L

3.20 kg
Predstavujeme Espiritu De Chile Cabernet Carmenere - nádherná zmes bohatej chuti a jemnej textúry! 🍷🍇 Táto 3l fľaša, vyrobená s láskou zo srdca Čile, je ideálna na zdieľanie s priateľmi a rodinou. Potešte svoje chuťové poháriky šťavnatými tónmi černíc, sliviek a náznakom korenia. Či už usporadúvate večeru, alebo jednoducho relaxujete doma, toto víno vás určite zaujme. Tak prečo čakať? Odomknite zátku a vychutnajte si každý dúšok tejto výnimočnej červenej zmesi! 🍷✨

19,85 € S DPH

16,27 € Bez DPH

21,34 €-7%

Popis
Objavte lákavú chuť Espiritu De Chile Cabernet Carmenere! Táto nádherná zmes klasického hrozna Cabernet a Carmenere prináša víno výnimočnej kvality, ktoré ponúka vynikajúci zážitok aj pre tých najnáročnejších znalcov vína.

Toto luxusné víno, ktoré pochádza z preslávených čílskych viníc, je obdarené bohatou chuťou, plným profilom a nádherne vyváženým záverom. Pri prvom dúšku si vychutnajte hlboké tóny tmavého ovocia, ktoré sa prelínajú s tónmi korenia a čokolády, ktoré tomuto vínu dodávajú jedinečný charakter.

Espiritu De Chile Cabernet Carmenere nie je len víno, je to cesta. Každá fľaša v sebe ukrýva ducha čílskej vinárskej tradície a sľubuje nezabudnuteľnú cestu chuti a vône. Či už plánujete pokojnú večeru doma, výnimočnú oslavu, alebo si len chcete oddýchnuť po dlhom dni, toto víno je ideálnym spoločníkom.

Tak prečo čakať? Doprajte si Espiritu De Chile Cabernet Carmenere, víno, ktoré skutočne predstavuje dušu Čile. Zažite bohatú, zamatovú štruktúru, hrejivý, dlhotrvajúci záver a dokonalú rovnováhu sladkosti a kyslosti, vďaka ktorej je toto víno povinnou výbavou každého milovníka vína.

Nezabudnite, že dobré víno nie je len nápoj, ale aj zážitok. A v prípade vína Espiritu De Chile Cabernet Carmenere nie je tento zážitok ničím výnimočným. Vychutnajte si ducha Čile, jeden dúšok za druhým!
Tabuľka dát
TR-7809579801703
Nové
Krajina


Čile


Výrobca
ACW Ltda.
Chuť
Suché, zrelé čierne bobule, jemná trieslovina
Veľkosť
3l vrecko v škatuli
Slúžiť na
12 C - 14 C
Región
Stredné údolie
Hrozno
Carmenere, Cabernet Sauvignon
Štýl
Vyvážená zrelosť
Aróma
Čierne ríbezle, biele korenie, čokoláda, sušená slivka, vanilka
Obsah alkoholu
13 % obj