Stony Cape Cinsault Ruby-cabernet
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Stony Cape Cinsault Ruby-cabernet- 3L

3.20 kg
Predstavujeme Stony Cape Cinsault Ruby-cabernet, ktorý musia mať všetci milovníci vína! Tento 3-litrový klenot je plný chutí, ktoré podmania vaše chuťové poháriky. Vďaka bohatej a zamatovej štruktúre je toto víno ideálne na každú príležitosť. Či už usporadúvate večeru, alebo si len tak oddýchnete po dlhom dni, táto fľaša na vás určite urobí dojem. Vychutnajte si nádherné tóny zrelého bobuľového ovocia a náznak korenia, vďaka ktorým bude každý dúšok potešením pre vaše zmysly. Pripravte sa pozdvihnúť svoj zážitok z vína so Stony Cape Cinsault Ruby-cabernet. Na zdravie! 🍷

23,01 € S DPH

18,86 € Bez DPH

24,74 €-7%

Popis
Vstúpte do sveta bohatých a lahodných vín so Stony Cape Cinsault Ruby-Cabernet. Túto vynikajúcu zmes vín musí mať každý milovník vína. Nie je to len nápoj - je to zážitok plný chuti, vône a vášne.

Táto ohromujúca zmes spája jedinečné vlastnosti hrozna Cinsault a Ruby-Cabernet. Cinsault prináša nádych korenia a ľahkosti, zatiaľ čo Ruby-Cabernet dodáva hĺbku chuti a krásnu hlbokú rubínovú farbu. Výsledok? Víno, ktoré je komplexné a zároveň sa ľahko pije.

Pri prvom dúšku vás privítajú živé tóny červeného a tmavého bobuľového ovocia doplnené jemnými tónmi korenia a duba. Záver je hladký a dlhotrvajúci, takže budete túžiť po ďalšom dúšku.

Stony Cape Cinsault Ruby-Cabernet však nie je len o chuti, ale aj o vôni. V okamihu, keď otvoríte fľašu, zahalí vás hrejivá, lákavá vôňa, ktorá pripraví pôdu pre lahodnú cestu, ktorá vás čaká.

Či už usporadúvate večeru alebo si užívate pokojný večer doma, Stony Cape Cinsault Ruby-Cabernet je dokonalým doplnkom. Krásne sa kombinuje s rôznymi pokrmami - od výdatného mäsa až po jemné morské plody, čo z neho robí univerzálnu voľbu pre každé jedlo.

Okrem toho sa dodáva v elegantnej, modernej fľaši, ktorá je rovnako príjemná na pohľad ako víno na chuť. Či už ho kupujete pre seba alebo ako darček, určite na vás urobí dojem.

Skrátka, Stony Cape Cinsault Ruby-Cabernet je viac ako len víno - je to pôžitok. Zmyslová cesta, ktorá vás prevedie bohatými chuťami, lákavými vôňami a čistou radosťou z vychutnávania skutočne nezabudnuteľného vína. Tak prečo čakať? Vstúpte do sveta Stony Cape a zažite výnimočnosť. Na zdravie na dobré časy a skvelé víno!
Tabuľka dát
4006542003413
Nové
Krajina


Južná Afrika


Výrobca
Dovoz vína z Nového sveta
Chuť
Suchý, jemný, mäkký, kvetinový, slivkový
Veľkosť
3l vrecko v škatuli
Slúžiť na
16 C - 18 C
Región
Západný mys
Hrozno
Cinsault , Ruby Cabernet
Štýl
Light-bobule
Aróma
Ovocie
Obsah alkoholu
13 % obj
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: