Weingut Baron Knyphausen Riesling Sekt Brut
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Weingut Baron Knyphausen Riesling Sekt Brut

1.95 kg
Predstavujeme vám nádherné víno Weingut Baron Knyphausen Riesling Sekt Brut! 🍾 Tento šumivý klenot musí mať každý milovník vína. Prekypuje sviežou chuťou citrusov a zeleného jablka a s každým dúškom podráždi vaše chuťové poháriky. 🍏🍊 Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo si jednoducho chcete dopriať, tento osviežujúci Riesling Sekt je ideálnou voľbou. Na zdravie na dobré časy a skvelé víno! 🥂

38,12 € S DPH

31,25 € Bez DPH

40,99 €-7%

Popis
Vstúpte do sveta bublinkovej rozkoše s naším Weingut Baron Knyphausen Riesling Sekt Brut. Toto vynikajúce nemecké šumivé víno, ktoré sa urodilo v srdci rýnskeho regiónu, je povinnou výbavou všetkých milovníkov vína.

Náš Riesling Sekt Brut nie je len víno, je to zážitok. Vyrobené z ručne zbieraného hrozna Rizlingu rýnskeho, jeho jedinečná, svieža chuť zaručene prenesie vaše zmysly do sviežich viníc Nemecka. Každý dúšok odhalí ovocné tóny jabĺk, citrusov a broskýň, vyvážené jemnou mineralitou, ktorá zanecháva osviežujúcu dochuť.

Či už oslavujete výnimočnú príležitosť, alebo si len tak oddýchnete po dlhom dni, toto šumivé víno je dokonalým spoločníkom. Jeho bublinková štruktúra a živé chute sa skvele kombinujú s rôznymi pokrmami, od morských plodov až po ľahké dezerty.

S vínom Weingut Baron Knyphausen nezískavate len fľašu vína, ale aj odkaz. Vinárstvo so svojou stáročnou tradíciou výroby vína zaručuje, že každá fľaša je dôkazom ich oddanosti kvalite a chuti.

Nenechajte si ujsť túto šumivú radosť! Vyklopte fľašu nášho vína Riesling Sekt Brut a ponorte sa do jeho dráždivej symfónie chutí. Veď život je príliš krátky na obyčajné víno. Ochutnajte výnimočnosť s vínom Weingut Baron Knyphausen Riesling Sekt Brut.

Nezabudnite, že veľké chvíle sa začínajú prípitkom a fľašou nášho skvostného sektu. Tak prečo čakať? Dodajte svojmu životu iskru s naším vínom Weingut Baron Knyphausen Riesling Sekt Brut. Nezaslúžite si nič iné ako to najlepšie!
Tabuľka dát
4260225874527
Nové
Krajina


Nemecko


Výrobca
Weingut Baron Knyphausen, DVP
Chuť
Suché, marhuľa, horké mandle, bylinky, citrusy
Veľkosť
0.75l fľaša
Slúžiť na
06 C - 08 C
Farba
Zlatá
Typ
Sekt
Región
Rheingau
Hrozno
Rizling rýnsky 95 %, Rulandské modré 5 %
Aróma
Broskyňa, kvetina, lipový kvet, jazmín
Obsah alkoholu
12.5 % obj