Champagne Chateau De Bligny Grande Reserve Rose Brut
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Champagne Chateau De Bligny Grande Reserve Rose Brut

1.95 kg
Predstavujeme šampanské Chateau De Bligny Grande Reserve Rose Brut, dokonalého bublinkového spoločníka na všetky vaše oslavy! 🍾✨ Toto elegantné ružové šampanské, vyrobené s láskou, je nádherným spojením ovocných chutí a jemných bubliniek. Vďaka svojmu očarujúcemu ružovému odtieňu a osviežujúcej chuti určite zaujme vašich hostí a ozvláštni každú príležitosť. Tak otvorte zátku a doprajte si luxusné tóny červených bobúľ a citrusov. Na zdravie a nezabudnuteľné chvíle s vínom Chateau De Bligny Grande Reserve Rose Brut! 🥂

63,31 € S DPH

51,89 € Bez DPH

68,08 €-7%

Popis
Doprajte si luxusnú chuť šampanského Chateau De Bligny Grande Reserve Rose Brut. Toto úžasné šampanské je stelesnením elegancie a ponúka nádherné spojenie bohatého zrelého ovocia a jemných kvetinových tónov. Každý dúšok je oslavou, ktorá odhaľuje vrstvy jahôd, malín a náznak okvetných lístkov ruží.

Ručne zbierané z najlepších francúzskych viníc, šampanské je vyrobené precízne a starostlivo. Grande Reserve Rose Brut je dôkazom oddanosti Chateau De Bligny kvalite a tradícii. Toto šampanské je výsledkom starostlivej výroby vína, pri ktorej je každé hrozno ošetrené k dokonalosti a ponúka príval osviežujúcich kyselín a dráždivý záver.

Žiarivý ružový odtieň šampanského je rovnako príťažlivý pre oči ako pre chuťové bunky. Môže sa pochváliť jemnou, vytrvalou penou, ktorá dodá každej príležitosti nádych sofistikovanosti. Či už oslavujete výnimočnú chvíľu, alebo si jednoducho užívate večer s priateľmi, toto šampanské vás určite zaujme.

Skombinujte ho s jemnými morskými plodmi, krémovými syrmi alebo ovocným dezertom, aby ste dosiahli jedinečný zážitok z jedla. Šampanské Chateau De Bligny Grande Reserve Rose Brut nie je len nápoj, je to vyjadrenie. Hovorí o tom, že si vážite tie najlepšie veci v živote a nebojíte sa ich osláviť.

Tak prečo čakať? Vstúpte do sveta luxusu a sofistikovanosti s fľašou šampanského Chateau De Bligny Grande Reserve Rose Brut. Je to viac než len šampanské - je to zážitok, na ktorý nezabudnete. Pozdvihnime pohár na dobrý život!
Tabuľka dát
3498491054027
Nové
Krajina


Francúzsko


Výrobca
Château de Bligny
Chuť
Kuiv, jõhvikas, vaarikas, õun, mandel
Veľkosť
0.75l fľaša
Slúžiť na
06 C - 08 C
Farba
Rosé
Typ
Šampanské
Región
Šampanské
Hrozno
Chardonnay 50 %, Pinot Noir 50 %
Aróma
Värske, punased marjad, vaarikas, pohl
Obsah alkoholu
12% obj