Champagne Philippe Gonet Signature Blanc De Blancs Brut
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Šampanské Philippe Gonet Signature Blanc De Blancs Brut

1.95 kg
Doprajte si znamenitú chuť šampanského Philippe Gonet Signature Blanc De Blancs Brut. Toto šumivé víno, vyrobené s precíznosťou a jemnosťou, je skutočným potešením pre vaše chuťové poháriky. Vyrába sa výlučne z hrozna Chardonnay a ponúka sviežu a osviežujúcu chuť s tónmi citrusov a kvetov. Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo jednoducho chcete pozdvihnúť svoje každodenné chvíle, toto šampanské je ideálnou voľbou. Pozdvihnite svoj zážitok zo šumivého vína so šampanským Philippe Gonet Signature Blanc De Blancs Brut. 🍾✨

3 594,41 € S DPH

2 946,24 € Bez DPH

3 864,96 €-7%

Popis
Doprajte si eleganciu šampanského Philippe Gonet Signature Blanc De Blancs Brut. Toto jemné šampanské pochádzajúce z renomovaných viníc Philippe Gonet vo Francúzsku je výnimočnou zmesou hrozna chardonnay, ktorá ponúka sofistikovanú chuťovú cestu pre milovníkov vína.

Signature Blanc De Blancs Brut je nádherná óda na remeselnú zručnosť a kvalitu. Vyznačuje sa žiarivou, bledozlatou farbou, ktorá naznačuje jeho sviežu sviežosť. S vôňou zvodne bohatou na citrusové a broskyňové tóny vás toto šampanské zláka ešte pred prvým dúškom. V chuti tancuje s jemnou rovnováhou citrusov, mandlí a náznakom minerálnej kriedovosti, to všetko zabalené do hodvábnej textúry. Záver je osviežujúco dlhý a zanecháva pretrvávajúcu chuť elegancie.

Toto šampanské nie je len nápoj, ale oslava vo fľaši. Je dokonalým spoločníkom pre výnimočné životné okamihy, od svadieb a výročí až po intímne večere. Každý dúšok sľubuje zážitok, ktorý je rovnako nezabudnuteľný ako nádherný.

Spárujte ho s morskými plodmi, kaviárom alebo krémovými syrmi, aby ste pozdvihli svoj kulinársky zážitok. Alebo si ho vychutnajte samostatne, aby ste skutočne ocenili jeho jemnú chuť.

Tak do toho, doprajte si šampanské Philippe Gonet Signature Blanc De Blancs Brut. Je to viac než len šampanské - je to dôkaz umenia výroby vína. Rozpútajte bublinky radosti a sofistikovanosti pri každom stlačení zátky.

Nezabudnite, že veľké chvíle si zaslúžia veľké šampanské. A keď ide o skvelé šampanské, niet konkurencie pre Philippe Gonet's Signature Blanc De Blancs Brut. Objednajte si svoje ešte dnes a vychutnajte si chuť skutočného luxusu.
Tabuľka dát
3470749082037
Nové
Krajina


Francúzsko


Výrobca
Philippe Gonet
Chuť
Kuiv, hele luuvili, nektariin, tsitrus, õun
Veľkosť
15l fľaša + drevená škatuľa
Slúžiť na
06 C - 08 C
Farba
Zlatožltá
Typ
Šampanské
Región
Šampanské
Hrozno
Chardonnay
Aróma
Tsitrus, valge lill, kollane õun, mandel
Obsah alkoholu
12% obj