Vieux Papes Brut Blanc De Blancs
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Vieux Papes Brut Blanc De Blancs

1.95 kg
Predstavujeme Vieux Papes Brut Blanc De Blancs, dokonalé bublinkové potešenie pre milovníkov šumivých vín! 🍾 Toto vynikajúce Blanc De Blancs, vyrobené s láskou a odbornosťou, vás okamžite prenesie do sveta čistého pôžitku. Vďaka svojej sviežej a osviežujúcej chuti je ideálne na každú oslavu alebo jednoducho na to, aby ste si dopriali trochu luxusu. Vychutnajte si jemnú chuť jabĺk, citrusov a náznak toastu pri každom dúšku. Pozdvihnite svoj zážitok z vína Vieux Papes Brut Blanc De Blancs a nechajte sa unášať bublinkami na nádhernej ceste. Na zdravie! 🥂

10,32 € S DPH

8,46 € Bez DPH

11,10 €-7%

Popis
Pripravte sa na očarenie nádherným Vieux Papes Brut Blanc De Blancs! Táto vynikajúca fľaša bieleho vína je oslavou toho najlepšieho francúzskeho hrozna, vyrobená s láskou a odbornosťou v srdci slávnych francúzskych viníc.

Vychutnajte si lákavú vôňu čerstvého zrelého ovocia a jemnej vanilky, keď otvoríte fľašu. Prvý dúšok vás prenesie do francúzskych vinohradov svojou sviežou, čistou chuťou vyváženou jemnou sladkosťou. Toto víno Blanc De Blancs je dôkazom krásy jednoduchosti a dokazuje, že menej je niekedy viac.

Vieux Papes Brut Blanc De Blancs nie je len víno, je to zážitok. Každá fľaša je svedectvom nadčasovej tradície francúzskeho vinárstva, zmesou dedičstva, remeselnej zručnosti a najlepšieho hrozna. Je ideálne na romantické večere alebo slávnostné prípitky s priateľmi a rodinou.

Tak prečo čakať? Urobte si každú príležitosť výnimočnou s vínom Vieux Papes Brut Blanc De Blancs. Je to viac než len víno, s každým dúškom je to cesta do srdca Francúzska. Objednajte si ho ešte dnes a nechajte toto fantastické víno vziať vaše chuťové poháriky na výlet, na ktorý nikdy nezabudnú!

Nezabudnite, že dobré víno je ako objatie v pohári. Vieux Papes Brut Blanc De Blancs nie je len objatie, ale hrejivé objatie, ktoré zanechá nezabudnuteľnú chuť a úsmev na tvári. Kúpte si svoju fľašu ešte dnes a zažite to kúzlo na vlastnej koži!
Tabuľka dát
3175529651419
Nové
Krajina


Francúzsko


Výrobca
Castel Frères
Chuť
Suché, svieže, citrusové
Veľkosť
0.75l fľaša
Slúžiť na
10 C - 12 C
Farba
Light žltá
Typ
Šumivé víno
Hrozno
Segu
Aróma
Broskyňa, kvetinová
Obsah alkoholu
11 % obj