Champagne Marcel Pierre Brut
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Šampanské Marcel Pierre Brut

1.95 kg
Predstavujeme šampanské Marcel Pierre Brut, dokonalého bublinkového spoločníka na každú oslavu! 🍾 Toto šampanské s vynikajúcou chuťou a jemnými bublinkami pozdvihne vaše výnimočné chvíle na novú úroveň. Vyrobené s dôkladnou pozornosťou k detailom sa môže pochváliť nádhernou zmesou ovocných a kvetinových tónov, ktoré roztancujú vaše chuťové bunky. Či už si pripíjate na svadbu, výročie alebo si jednoducho užívate večer, toto elegantné šampanské vás určite nadchne. Na zdravie pri vytváraní spomienok so šampanským Marcel Pierre Brut! 🥂

38,12 € S DPH

31,25 € Bez DPH

40,99 €-7%

Popis
Odhalenie znamenitej chuti šampanského Marcel Pierre Brut - symbolu elegancie a sofistikovanosti. Tento šumivý skvost z preslávených francúzskych viníc je skutočným potešením pre všetkých milovníkov šampanského.

Marcel Pierre Brut je viac než len šampanské, je to luxusný zážitok. Vyrobené s vášňou a precíznosťou, vyžaruje neodolateľnú vôňu, ktorá vás okamžite vtiahne. Každý dúšok, ktorý si dáte, vám predstaví živú zmes chutí, v ktorej sa prelínajú chrumkavé jablká, svieže hrušky a jemné tóny mandlí a lieskových orieškov. Záver je dlhý a uspokojivo hladký, čo skutočne svedčí o jeho prvotriednej kvalite.

Marcel Pierre Brut sa vyznačuje pozoruhodnou sviežosťou a vyváženou kyslosťou. Vďaka dokonalej harmónii hrozna Chardonnay, Pinot Noir a Pinot Meunier si môžete vychutnať šampanské, ktoré má bohatú chuť, ale zároveň je osviežujúco ľahké. Je to absolútna lahôdka pre zmysly!

Toto šampanské je dokonalým spoločníkom pre vaše výnimočné príležitosti, či už ide o veľkolepú oslavu alebo pokojnú večeru vo dvojici. Vďaka svojmu zlatistému odtieňu a jemným bublinkám dodá každému prípitku šmrnc. A nemilujeme všetci dobrý prípitok?

Kombinujte ho s obľúbenými morskými plodmi, bielym mäsom alebo si ho vychutnajte len tak samotný - možnosti sú neobmedzené. Tak prečo čakať? Otvorte čarovný Marcel Pierre Brut a nechajte sa unášať dobrou náladou. Nezabudnite, že život je príliš krátky na menej ako výnimočné šampanské.

Zažite luxus, ochutnajte dokonalosť - šampanské Marcel Pierre Brut. Nie je to len nápoj, je to životný štýl.

Nechajte svoje chuťové poháriky vydať sa na pozoruhodnú cestu s Marcel Pierre Brut. Popíjajte sofistikovanosť ešte dnes!

(Poznámka: Pite zodpovedne a s mierou. Nie je vhodné pre osoby mladšie ako zákonný vek na konzumáciu alkoholu)
Tabuľka dát
3292050501027
Nové
Krajina


Francúzsko


Výrobca
G.H. Martell & Cie Champagne
Chuť
Kuiv, puuviljane, õun, nektariin, virsik
Veľkosť
0.75l fľaša
Slúžiť na
06 C - 08 C
Farba
Zlatožltá
Typ
Šampanské
Región
Šampanské
Hrozno
Pinot Nero 70 %, Chardonnay 30 %
Aróma
Virsik, tsitrus, röstitud sai
Obsah alkoholu
12% obj
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: