Maschio Dei Cavalieri Mdc Prosecco Valdobbiadene Brut
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Maschio Dei Cavalieri Mdc Prosecco Valdobbiadene Brut

1.95 kg
Predstavujeme Maschio Dei Cavalieri Mdc Prosecco Valdobbiadene Brut, dokonalé bublinkové víno na každú oslavu! 🍾🎉 Toto talianske prosecco, vyrobené v malebných kopcoch Valdobbiadene, je plné chuti chrumkavého zeleného jablka a pikantných citrusov. Jeho osviežujúce bublinky sa roztancujú na vašom podnebí a zanechajú vo vás chuť na ďalšie. Či už si pripíjate na špeciálnu príležitosť, alebo si jednoducho užívate pohodový večer, toto prosecco vás určite zaujme. Na zdravie na dobré časy a skvelú chuť s Maschio Dei Cavalieri Mdc Prosecco Valdobbiadene Brut! 🥂

14,42 € S DPH

11,82 € Bez DPH

15,50 €-7%

Popis
Objavte znamenitú chuť Maschio Dei Cavalieri Mdc Prosecco Valdobbiadene Brut! Toto šumivé víno zo známej talianskej oblasti Valdobbiadene vás očarí svojimi ľahkými, osviežujúcimi bublinkami a sviežou ovocnou chuťou. Je to ideálny nápoj k romantickej večeri, na oslavu alebo si ho jednoducho vychutnáte počas pohodového večera doma.

Toto Prosecco vyrába Maschio Dei Cavalieri, prestížne vinárstvo známe svojou oddanosťou kvalite a tradícii. Každá fľaša je dôkazom ich starostlivého procesu výroby vína, počnúc starostlivým výberom hrozna až po precízne kvasenie a zrenie. Výsledkom je Prosecco, ktoré je nádherne vyvážené, s úžasnou komplexnosťou chutí.

Stačí jeden dúšok tohto Brut a ochutnáte harmonickú zmes jabĺk, hrušiek a kvetinových tónov. Je suché, ale s náznakom sladkosti, so živou kyselinkou, ktorá zanecháva čistý, osviežujúci záver. Je tiež všestranné - ideálne na samostatné popíjanie alebo na kombinovanie s rôznymi jedlami, od morských plodov až po dezerty.

Prečo si teda nedopriať fľašu Maschio Dei Cavalieri Mdc Prosecco Valdobbiadene Brut? Je to viac ako len nápoj - je to zážitok. Ochutnávka talianskeho vinárskeho dedičstva vo fľaši pre váš pôžitok. Tak si nalejte pohár, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si ten okamih. Na zdravie, na skvelé víno a dobrú zábavu!
Tabuľka dát
8002550502203
Nové
Krajina


Taliansko


Výrobca
Cantine Maschio
Chuť
Suché, ľahké, svieže, hruškové
Veľkosť
0.75l fľaša
Slúžiť na
06 C - 08 C
Farba
Žltá
Typ
Prosecco
Región
Veneto
Hrozno
Prosecco
Aróma
Ovocný, svieži, hruškový
Obsah alkoholu
11.5 % obj