Codorniu Clasico Seco
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Codorniu Clasico Seco

1.95 kg
Predstavujeme Codorniu Clasico Seco, dokonalého spoločníka pre vaše výnimočné chvíle! 🍾🥂 Vďaka svojej sviežej a osviežujúcej chuti pozdvihne toto šumivé víno každú oslavu do nových výšin. Codorniu Clasico Seco, vyrobené z ručne zbieraného hrozna a vytvorené s odbornosťou, ponúka symfóniu chutí, od jemných citrusových tónov až po náznak kvetinovej sladkosti. 🌸✨ Popíjajte, vychutnávajte a doprajte si toto znamenité španielske bublinkové víno, po ktorom budete chcieť viac. Či už ide o prípitok s priateľmi alebo romantickú večeru, nechajte Codorniu Clasico Seco dodať vašej príležitosti nádych elegancie. Na zdravie! 🎉🥂

10,26 € S DPH

8,41 € Bez DPH

11,03 €-7%

Popis
Spoznajte vynikajúcu chuť Codorniu Clasico Seco. Toto výnimočné španielske šumivé víno, ktoré je opradené stáročnou vinárskou tradíciou, je oslavou vo fľaši. Perfektne sa hodí na akúkoľvek príležitosť, jeho svieži, suchý chuťový profil z neho robí ideálneho spoločníka k jedlám alebo osviežujúci prípitok počas teplého dňa.

Codorniu Clasico Seco sa vyrába zo zmesi klasických odrôd hrozna, výsledkom čoho je šumivé víno s jemným, elegantným perlením a krásnou bledou farbou. Pýši sa jemnou vôňou citrusov a zeleného jablka, vyváženou jemnými tónmi opečeného chleba. Chuť je suchá, svieža a dobre vyvážená, s dlhým a príjemným záverom, po ktorom budete chcieť ešte.

Značka Codorniu je synonymom kvality a tradície. Ako najstarší rodinný podnik v Španielsku a jeden z najstarších na svete vyrába špičkové vína už od roku 1551. Clasico Seco stelesňuje túto bohatú históriu a prináša šumivé víno, ktoré vynikne v každom prostredí.

Či už oslavujete výnimočný okamih, alebo si jednoducho vychutnávate neformálnu večeru, Codorniu Clasico Seco je dokonalým doplnkom vášho stola. Vďaka svojej prijateľnej cene ponúka vysokokvalitnú chuť bez toho, aby zaťažilo banku.

Tak prečo čakať? Zažite živú chuť Španielska v každom dúšku. Doprajte si Codorniu Clasico Seco - šumivé víno, ktoré skutočne oslní!
Tabuľka dát
8410013382017
Nové
Krajina


Španielsko


Výrobca
Codorniu
Chuť
Polosuché, ovocné, svieže
Veľkosť
0.75l fľaša
Slúžiť na
06 C - 08 C
Farba
Light žltá
Typ
Cava
Región
Cava
Hrozno
Xarel´lo , Parellada , Macabeo
Aróma
Jablko, citrón
Obsah alkoholu
11.5 % obj
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: