Calvet Cremant De Bordeaux Brut
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Calvet Cremant De Bordeaux Brut

1.95 kg
Predstavujeme vám Calvet Cremant De Bordeaux Brut, fľašu čistého potešenia! 🍾✨ Toto šumivé víno, vyrobené s jemnosťou a vášňou, je ideálne na oslavu výnimočných okamihov života. Svojimi elegantnými bublinkami a živou chuťou vás unesie do malebných viníc Bordeaux. Vyklopte zátku a vychutnajte si jeho osviežujúce tóny citrusov, jabĺk a jemných tónov briošky. Či už si pripíjate na významný míľnik, alebo si jednoducho oddýchnete po dlhom dni, tento Cremant De Bordeaux Brut je vaším spoločníkom. Na zdravie na dobré časy a skvelú chuť! 🥂

16,32 € S DPH

13,38 € Bez DPH

17,55 €-7%

Popis
Doprajte si vynikajúcu chuť šumivého vína Calvet Crémant De Bordeaux Brut, ktoré určite pozdvihne váš zážitok z pitia vína. Táto nádherná zmes pochádza z preslávených viníc Bordeaux, regiónu známeho výrobou vín svetovej triedy. Pri každom dúšku oceníte zložitú rovnováhu ovocných chutí a sviežej, osviežujúcej kyslosti, ktorá robí z tohto vína absolútny pôžitok.

Víno Calvet Crémant De Bordeaux Brut, vyrobené zo zmesi ručne zbieraného hrozna Merlot a Cabernet Sauvignon, má lákavú vôňu zrelého červeného ovocia, jemných tónov citrusov a jemných opečených tónov, ktoré očaria vaše zmysly. Jeho jemné, vytrvalé bublinky zvýrazňujú celkovú chuť a dodávajú vašim chuťovým pohárikom nádych elegancie.

Či už oslavujete výnimočnú príležitosť, alebo si jednoducho užívate pohodový večer, toto šumivé víno je ideálnou voľbou. Kombinujte ho s kanapkami, morskými plodmi alebo ľahkými predjedlami, ktoré doplnia jeho chuť, alebo si ho jednoducho vychutnajte samostatne. Calvet Crémant De Bordeaux Brut nie je len víno, je to oslava najkrajších okamihov života.

Zažite podmanivý pôvab vína z Bordeaux s vínom Calvet Crémant De Bordeaux Brut. Nejde len o ochutnávku vína; ide o zážitok zo spojenia tradície, kvality a výnimočnej chuti. Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta kvalitného vína s Calvet Crémant De Bordeaux Brut. Vaše chuťové poháriky sa vám poďakujú.
Tabuľka dát
3500610065767
Nové
Krajina


Francúzsko


Výrobca
LGCF
Chuť
Suché, svieže, dobre vyvážené
Veľkosť
0.75l fľaša
Slúžiť na
06 C - 08 C
Farba
Zlatá
Typ
Crémant
Región
Bordeaux
Hrozno
Semillion 70 %, Cabernet Franc 30 %
Aróma
Žlté plody
Obsah alkoholu
11.5 % obj