Duc De Paris Brut
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Duc De Paris Brut

1.95 kg
Predstavujeme vám Duc De Paris Brut, šumivé víno, ktoré vám vyrazí dych! 🍾 Toto bublinkové potešenie, vyrobené s láskou a precíznosťou, je ideálne na oslavy a výnimočné chvíle. Vďaka svojej sviežej a osviežujúcej chuti pošteklí vaše chuťové poháriky a nechá vás túžiť po ďalšom. Či už si ho otvoríte na prípitok k významnej udalosti, alebo si jednoducho doprajete pohár po dlhom dni, toto elegantné víno je tu na to, aby pozdvihlo váš zážitok. Tak do toho, zdvihnite pohár a nechajte Duc De Paris Brut dodať vášmu životu iskru! Na zdravie! 🥂

6,68 € S DPH

5,47 € Bez DPH

7,18 €-7%

Popis
Doprajte si vynikajúcu chuť šumivého vína Duc De Paris Brut, ktoré vystihuje podstatu francúzskej sofistikovanosti. Toto bublinkové potešenie je nevyhnutnosťou na každú oslavu alebo jednoducho na chvíle, keď si chcete dopriať niečo výnimočné.

Šumivé víno Duc De Paris Brut sa zrodilo v srdci Francúzska a je stelesnením jemného vinárstva. Jeho ľahká, svieža chuť a jemné bublinky z neho robia dokonalého partnera na akúkoľvek príležitosť, od intímnych večerí až po veľkolepé svadby. Každý dúšok odhaľuje nádhernú zmes chutí, od zrelého ovocia až po jemné tóny briošky, ktoré odrážajú bohatú komplexnosť vína.

Toto šumivé víno nie je len o chuti, je to zážitok. Keď ho nalejete do pohára, očarí vás živý prúd bubliniek a jeho žiarivá zlatistá farba. Rovnako podmanivá je aj vôňa, ktorá naplní vzduch dráždivou zmesou citrusov a bielych kvetov.

Duc De Paris Brut je tou najlepšou voľbou pre tých, ktorí oceňujú kvalitu a eleganciu. Či už ste znalec vína, alebo jednoducho niekto, kto má rád jemnejšie veci v živote, toto šumivé víno na vás určite zapôsobí.

Tak prečo čakať na špeciálnu príležitosť? Urobte si každý deň výnimočným so sektom Duc De Paris Brut. Jeho rafinovaná chuť a očarujúci pôvab sú dôkazom umenia francúzskeho vinárstva. Nechajte sa každým dúškom preniesť do francúzskych viníc, kde sa každá fľaša vyrába s vášňou a precíznosťou.

Vyskúšajte luxusnú chuť vína Duc De Paris Brut ešte dnes. Nie je to len nápoj, je to oslava krásnych okamihov života.

Nezabúdajte, vždy pite zodpovedne a vychutnajte si nádherný svet vína v jeho najlepšej podobe s vínom Duc De Paris Brut.
Tabuľka dát
3438931018905
Nové
Krajina


Francúzsko


Výrobca
C.F.G.V.
Chuť
Suchý, ovocný
Veľkosť
0.75l fľaša
Slúžiť na
06 C - 08 C
Farba
Zlatá
Typ
Šumivé víno
Hrozno
Chardonnay
Aróma
Jemný, ovocný
Obsah alkoholu
10.5 % obj