Blue Nun 24k Rose Edition Sparkling
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Blue Nun 24k Rose Edition Sparkling

1.95 kg
Predstavujeme šumivé víno Blue Nun 24k Rose Edition, luxusné potešenie pre vaše chuťové poháriky! 🍾✨ Toto šumivé víno vyrobené z tých najlepších ingrediencií dodá každej príležitosti nádych elegancie. Popíjajte hodvábnu jemnosť tohto ružového vína s delikátnou chuťou a fascinujúcim zlatistým leskom. 🌹💫 Či už oslavujete výnimočný míľnik, alebo si jednoducho chcete dopriať lahodný nápoj, šumivé víno Blue Nun 24k Rose Edition je ideálnou voľbou. Na zdravie pri nezabudnuteľných chvíľach a na to, aby sa každý dúšok počítal! 🥂🎉

11,36 € S DPH

9,31 € Bez DPH

12,21 €-7%

Popis
Predstavujeme šumivé víno Blue Nun Rose Edition - skvost, ktorý dodá každej príležitosti nádych luxusu. Toto nádherné bublinkové víno je rovnako príjemné na pohľad ako na chuť, s jemným ružovým odtieňom a zlatými vločkami tancujúcimi v pohári. Áno, čítate správne, skutočné 24-karátové zlaté vločky!

Toto nie je obyčajné šumivé víno. Je to zmes starostlivo vybraných európskych odrôd hrozna, ktorá mu dodáva jedinečný a sofistikovaný chuťový profil. Blue Nun Rose Sparkling Edition je osviežujúco ľahké s jemnou sladkosťou, ktorá dokonale vyvažuje jeho svieže ovocné tóny. Vychutnajte si lahodnú chuť čerstvých jahôd, malín a náznaku hrušiek.

Či už oslavujete výnimočnú príležitosť, alebo si jednoducho doprajete zaslúžené potešenie, toto šumivé víno zaručene urobí tento okamih výnimočným. Je dokonalým spoločníkom k romantickej večeri, skvelým darčekom pre milovníka vína alebo elegantným spôsobom, ako naštartovať každý večierok.

Nalejte si pohár a sledujte, ako zlaté vločky vytvárajú fascinujúce predstavenie, ktoré premení každý dúšok na oslavu. Blue Nun Rose Edition Sparkling je viac ako len víno, je to zážitok. Tak prečo čakať? Odkryte to kúzlo ešte dnes.

Nezabudnite, že s Blue Nun nesrkáte len pohár vína, ale oddávate sa tradícii dokonalosti, ktorá siaha až do roku 1921. Ide o dokonalú kombináciu histórie a moderného luxusu, a to všetko vo vašom pohári na víno.

Takže ste pripravení urobiť si zlaté chvíle so sektom Blue Nun Rose Edition?

Poznámka: Pite zodpovedne a užívajte si zlaté chvíle!
Tabuľka dát
4022025379035
Nové
Krajina


Nemecko


Výrobca
F.W.Langguth Erben GmbH
Chuť
Polosuché, svieže, s bobuľovým ovocím
Veľkosť
0.75l fľaša
Slúžiť na
10 C - 12 C
Farba
Rosé
Typ
Šumivé víno
Hrozno
Airen , Cabernet Sauvignon , Trebbiano
Aróma
Čerstvé
Obsah alkoholu
11 % obj
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: