Villa Conchi Cava Blush Rose Vegan
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Villa Conchi Cava Blush Rose Vegan

1.95 kg
Predstavujeme Villa Conchi Cava Blush Rose Vegan! 🌸🍾 Toto vynikajúce šumivé víno je skutočným potešením pre vaše chuťové poháriky. Vyrobené s láskou a starostlivosťou je ideálne pre tých, ktorí ocenia vegánsku variantu. Vďaka elegantnému ružovému odtieňu a osviežujúcej chuti zrelých jahôd a malín je to dokonalý nápoj na každú oslavu alebo špeciálnu príležitosť. Táto bublinková pochúťka, vyrobená len z tých najlepších ingrediencií, vo vás zanechá túžbu po ďalších. Na zdravie za pôžitok bez pocitu viny, ktorý roztancuje vaše chuťové poháriky! 🥂✨

12,24 € S DPH

10,03 € Bez DPH

13,16 €-7%

Popis
Potešte svoje zmysly žiarivou a sviežou ružou Villa Conchi Cava Blush Rose Vegan. Toto nádherné španielske šumivé víno sa hodí na každú príležitosť. Jeho rúžovo ružový odtieň, ktorý je milostným listom samotnej romantike, určite zaujme vaše oči. Skutočné kúzlo však nastane, keď sa stretne s vašimi chuťovými pohárikmi.

Doprajte svojim chuťovým pohárikom symfóniu zrelého červeného ovocia, jemne podčiarknutú tónmi okvetných lístkov ruží a jemným dotykom citrusov. Toto živé, stredne plné víno sa vyznačuje dokonalou rovnováhou kyselín a ponúka čistý a svieži záver, po ktorom zatúžite po ďalších.

Nie je to však len o chuti. Villa Conchi Cava Blush Rose Vegan je záväzkom k udržateľnému životu. Toto vegánske víno, vyrobené s láskou a rešpektom k našej planéte, vám zaručí, že si môžete vychutnávať tie najlepšie veci v živote bez pocitu viny.

Či už si pripíjate na špeciálnu príležitosť, kombinujete ho s lahodným jedlom, alebo si jednoducho užívate pokojný večer, táto všestranná Cava dodá každému okamihu nádych elegancie.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do krásneho sveta Villa Conchi Cava Blush Rose Vegan. Zažite luxusnú chuť španielskych viníc a zároveň si osvojte zdravší a udržateľnejší životný štýl.

Pamätajte, že dobré víno je ako objatie v pohári a toto je skvostné objatie, ktoré by ste si nechceli nechať ujsť.
Tabuľka dát
8437014028881
Nové
Krajina


Španielsko


Výrobca
Bodegas villa Conchi
Chuť
Suché, čerstvé, s bobuľami
Veľkosť
0.75l fľaša
Slúžiť na
06 C - 08 C
Farba
Rosé
Typ
Cava
Región
Kataloonia
Hrozno
Trepat
Aróma
Punane sõstar, maasikas
Obsah alkoholu
11.5 % obj