Lanson Champagne Black Label Brut
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Šampanské Lanson Black Label Brut

1.95 kg
Predstavujeme šampanské Lanson Black Label Brut - stelesnenie elegancie a chuti! 🍾🥂 Toto ikonické šampanské, vyrobené s precíznosťou a odbornosťou, je dokonalým spoločníkom na každú oslavu. Jeho bohatý zlatý odtieň a jemné bublinky tancujú na vašom podnebí a uvoľňujú symfóniu chutí - myslite na zrelé ovocie, pikantné citrusy a nádych briošky. Vďaka hladkému a osviežujúcemu záveru je táto bublinková kráska skutočným miláčikom davu. Pozdvihnite pohár na nezabudnuteľné chvíle a doprajte si luxusný zážitok, ktorým je šampanské Lanson Black Label Brut. Na zdravie pri vytváraní spomienok! 🎉✨

49,00 € S DPH

40,16 € Bez DPH

52,69 €-7%

Popis
Predstavujeme vám šampanské Lanson Black Label Brut - nadčasový symbol elegancie a rafinovanosti. Táto nádherná fľaša bubliniek je vynikajúcou zmesou Pinot Noir, Chardonnay a Pinot Meunier - dokonalé trio, ktoré zaručuje jedinečnú, nezabudnuteľnú chuť.

Lanson Black Label je skutočným svedectvom odkazu domu šampanského, ktorého história siaha až do roku 1760! Toto šampanské, známe svojou výnimočnou sviežosťou a kvetinovými tónmi, očarí vaše chuťové poháriky nádhernou rovnováhou ovocnosti a sily.

Každý dúšok odhalí tóny zrelých jabĺk, citrusov a nádych medu - podmanivú symfóniu chutí, ktoré pretrvávajú na podnebí a zanechávajú vo vás túžbu po ďalších. Zážitok umocňujú jemné, vytrvalé bublinky, vďaka ktorým je každý okamih pôžitkom.

Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, organizujete večeru alebo si len chcete dopriať po dlhom dni - Lanson Black Label Brut je vaša voľba. Vďaka svojmu elegantnému profilu a sofistikovanej chuti je dokonalým doplnkom k rôznym pokrmom - od morských plodov cez krémové syry až po dezerty.

Toto šampanské je nielen radosť piť, ale je aj pastvou pre oči. Fľaša, ktorú zdobí ikonická čierna etiketa, vyžaruje pocit luxusu a noblesy, ktorý na vašich hostí určite zapôsobí.

Tak prečo čakať? Dodajte svojmu životu nádych iskry so šampanským Lanson Black Label Brut. Nie je to len nápoj - je to zážitok. Nezabudnite, že život je príliš krátky na obyčajné šampanské!
Tabuľka dát
3029440000347
Nové
Krajina


Francúzsko


Výrobca
Lanson
Chuť
Suché, ovocné, citrusové, svieže, ľahké, rafinované
Veľkosť
0.75l fľaša
Slúžiť na
06 C - 08 C
Farba
Zlatá
Typ
Šampanské
Región
Šampanské
Hrozno
Chardonnay 35 %, Pinot Noir 50 %, Pinot Meunier 15 %
Aróma
Kvetinová, pražená, medová, citrusová
Obsah alkoholu
12.5 % obj