J.P. Chenet Ice Sparkling Rose
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

J.P. Chenet Ľadové šumivé ružové víno

1.95 kg
Predstavujeme J.P. Chenet Ice Sparkling Rose, dokonalého spoločníka pre vaše letné večierky! 🌸🥂 Toto šumivé ružové víno s osviežujúcimi bublinkami a jemným ružovým odtieňom určite zaujme vaše chuťové poháriky. Popíjajte ju s ľadom alebo ju primiešajte do ovocného kokteilu, ktorý vám dodá extra šmrnc. 🍓🍹 Šumivé ružové víno J.P. Chenet Ice Sparkling Rose je vytvorené s láskou a odbornosťou a je úžasnou zmesou živých chutí, po ktorej budete mať chuť na ďalšie. Tak sa chopte fľaše a nechajte sa týmto očarujúcim nápojom preniesť do sveta čistého pôžitku. Na zdravie, na nezabudnuteľné chvíle a nekonečné letné vibrácie! 🌞🥂

9,21 € S DPH

7,55 € Bez DPH

9,90 €-7%

Popis
Vychutnajte si vynikajúcu chuť J.P. Chenet Ice Sparkling Rosé, osviežujúceho a sofistikovaného francúzskeho šumivého vína. Toto nádherné ružové víno je dokonalým spoločníkom pre výnimočné chvíle alebo jednoducho na vychutnanie počas relaxačného večera.

J.P. Chenet Ice Sparkling Rosé sa vyznačuje jemným ružovým odtieňom, lákavou zmesou, ktorá dráždi zmysly. Vyrába sa z výberu toho najlepšieho hrozna, čo zaručuje výnimočnú kvalitu a chuť. Toto šumivé víno prekypuje lahodnými tónmi červeného ovocia, čerešní a lesných plodov v spojení s nádychom korenia. Jemné bublinky mu dodávajú eleganciu, takže každý dúšok je absolútnym pôžitkom.

Fľaša J.P. Chenet Ice Sparkling Rosé je oslavou sama o sebe. Víno je najlepšie podávať vychladené, čo mu dodáva extra úroveň osvieženia. Je ideálnou voľbou na akúkoľvek príležitosť, či už ide o romantickú večeru, prípitok na úspech, alebo neformálne stretnutie s priateľmi.

Objavte čaro francúzskeho vinárstva s ľadovým šumivým ružovým vínom J.P. Chenet. Toto víno nie je len nápoj, je to zážitok. Tak prečo čakať? Doprajte si fľašu J.P. Chenet Ice Sparkling Rosé ešte dnes a nechajte oslavu začať!

Nezabudnite, že dobré víno nie je len o chuti, ale aj o okamihu. A s J.P. Chenet Ice Sparkling Rosé sa každý okamih stane oslavou. Tak sa pohodlne usaďte, uvoľnite sa, nalejte si pohár tohto skvostného rosé a nechajte sa pohltiť kúzlom značky J.P. Chenet. Na zdravie života, smiechu a skvelého vína!
Tabuľka dát
3500610093708
Nové
Krajina


Francúzsko


Výrobca
J.P Chenet
Chuť
Polosuché, ľahké, svieže
Veľkosť
0.75l fľaša
Slúžiť na
06 C - 08 C
Farba
Rosé
Typ
Sekt
Hrozno
Segu
Aróma
Červené bobule
Obsah alkoholu
11 % obj
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: