Clos Amador Cava Brut Delicat Reserva
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Clos Amador Cava Brut Delicat Reserva

1.95 kg
Predstavujeme Clos Amador Cava Brut Delicat Reserva, dokonalé šumivé víno, ktoré pozdvihne každú oslavu! Táto vynikajúca Cava, vyrobená s maximálnou starostlivosťou, prináša príval osviežujúcich chutí, ktoré roztancujú vaše chuťové bunky. Vďaka jemným bublinkám a nádherným vôňam je nemožné nezamilovať si jeho elegantný šarm. Či už si pripíjate na špeciálnu príležitosť, alebo si jednoducho doprajte pohár bubliniek, Clos Amador Cava Brut Delicat Reserva je tou najlepšou voľbou pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote. Na zdravie a nezabudnuteľné chvíle! 🍾✨

9,62 € S DPH

7,89 € Bez DPH

10,35 €-7%

Popis
Zažite chuť luxusu s vínom Clos Amador Cava Brut Delicat Reserva. Toto prémiové šumivé víno je skutočným prípitkom na eleganciu a ponúka symfóniu chutí, ktorá uspokojí aj tie najnáročnejšie chuťové bunky.

Každý dúšok obdarený žiarivým zlatým odtieňom sa otvára šumivým výbuchom sviežich jablkových a citrónových tónov, ktoré dopĺňa jemný nádych toastu a mandlí. Tento šumivý klenot, vyrobený zo zmesi tradičných katalánskych odrôd hrozna, je nielen potešením pre chuťové poháriky, ale aj poctou španielskemu dedičstvu.

Clos Amador Cava Brut Delicat Reserva, ktorý zrel v hlbinách preslávených podzemných pivníc Cava viac ako 15 mesiacov, je dôkazom trpezlivosti a dokonalosti. Výsledkom je rafinovaná a vyvážená chuť s jemnou súhrou kyslosti a sladkosti, ktorá určite zapôsobí.

Či už oslavujete výnimočnú príležitosť, alebo si jednoducho užívate pokojný večer, toto šumivé víno je dokonalým doplnkom vašich nezabudnuteľných chvíľ. Vďaka svojej univerzálnosti sa výborne hodí k širokej škále jedál, od morských plodov až po dezerty.

Tak prečo čakať? Pozdvihnite svoj zážitok z vína s Clos Amador Cava Brut Delicat Reserva - stelesnením sofistikovanosti vo fľaši. Zažite šumivé víno ako nikdy predtým. Je čas naliať si pohár luxusu. Na zdravie za tie najlepšie veci v živote!
Tabuľka dát
8426998257547
Nové
Krajina


Španielsko


Výrobca
Pietra Ventura I Familia SL
Chuť
Suché, ovocné, jablko, broskyňa
Veľkosť
0.75l fľaša
Slúžiť na
06 C - 08 C
Farba
Zlatožltá
Typ
Cava
Región
Kataloonia
Hrozno
Xarel´lo 35 %, Macabeo 35 %, Parella 30 %
Aróma
Citrusy, broskyne
Obsah alkoholu
11.5 % obj