Domaine Ste Michelle Columbia Valley Brut
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Domaine Ste Michelle Columbia Valley Brut

1.95 kg
Predstavujeme Domaine Ste Michelle Columbia Valley Brut, dokonalé šumivé víno, ktoré dodá eleganciu každej príležitosti. Toto nádherné bublinkové víno, vyrobené s maximálnou starostlivosťou, sa môže pochváliť sviežou a osviežujúcou chuťou, ktorá povzbudí vaše chuťové poháriky. Vyrobené s láskou zo sviežich viníc Columbia Valley, každý dúšok sľubuje výbuch chutí, po ktorých budete túžiť po ďalších. Či už oslavujete výnimočný míľnik, alebo si jednoducho užívate príjemný večer, tento šumivý skvost je tým najlepším spoločníkom. Na zdravie na nezabudnuteľné chvíle a nezabudnuteľné zážitky s Domaine Ste Michelle Columbia Valley Brut! 🍾✨

16,20 € S DPH

13,28 € Bez DPH

17,42 €-7%

Popis
Potešte svoje zmysly s Domaine Ste Michelle Columbia Valley Brut. Toto výnimočné šumivé víno pochádzajúce z malebného údolia Columbia Valley v štáte Washington je skutočnou oslavou chuti a elegancie. Toto víno Brut, ručne vyrábané tradičnou metódou méthode Champenoise, je zmesou prvotriednych druhov hrozna Chardonnay, Pinot Noir a Pinot Meunier a prináša rafinovaný chuťový profil, ktorému je ťažké odolať.

V okamihu, keď otvoríte zátku, vás privíta živá vôňa jabĺk a hrušiek, ktorá sa mieša s tónmi citrusov a korenia a vytvára lákavý buket. V chuti je osviežujúco svieže a vyvážené a môže sa pochváliť úžasnou komplexnosťou, ktorá sa rozvíja s každým dúškom. Jemné, vytrvalé bublinky dodávajú vínu nádych sofistikovanosti a vedú k dlhému, uspokojivému záveru.

Domaine Ste Michelle Columbia Valley Brut nie je len šumivé víno, je to zážitok. Perfektne sa hodí na špeciálne príležitosti alebo jednoducho na pozdvihnutie každodenných chvíľ a skvele sa kombinuje so širokou škálou jedál. Od krémových syrov až po morské plody, je to univerzálna voľba, ktorá určite zapôsobí.

Vychutnajte si ho vychladené pre najlepší zážitok a vychutnajte si remeselnú zručnosť, ktorá bola vložená do každej fľaše. Vďaka elegantnému baleniu je aj premysleným darčekom pre milovníkov vína. Objavte jedinečnú chuť a kvalitu Domaine Ste Michelle Columbia Valley Brut ešte dnes a dovoľte mu dodať vášmu životu iskru.
Tabuľka dát
88586600241
Nové
Krajina


USA


Výrobca
Chateau Ste. Michelle
Chuť
Suché, marhuľa, jablko, biele ríbezle, citrusy
Veľkosť
0.75l fľaša
Slúžiť na
06 C - 08 C
Farba
Zlatá
Typ
Sekt
Región
Washington
Hrozno
Chardonnay 88 %, Pinot Noir 12 %
Aróma
Žlté plody, kôstkovice, mandle
Obsah alkoholu
11.5 % obj