Beefeater Gin
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Beefeater Gin- 0.5L

1.65 kg
Er du klar til at nyde en forfriskende gin og tonic? Så er Beefeater Gin lige noget for dig! Denne 0,5L flaske er perfekt til at blande dine yndlingscocktails derhjemme. Med sin klassiske og fyldige smag er Beefeater Gin elsket af gin-entusiaster over hele verden. Uanset om du er en erfaren gin-elsker eller nybegynder, vil denne gin helt sikkert imponere dine smagsløg. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med en flaske Beefeater Gin i dag og nyd en uforglemmelig drinkoplevelse. 🍸🌿

14,84 € Inkl. moms

12,16 € Ekskl. moms

15,96 €-7%

Beskrivelse
Oplev den sprøde, levende smag af Beefeater Gin, og gør dine cocktails endnu bedre! Denne London dry gin, der er gennemsyret af historie og tradition, er et must-have i ethvert barskab. Beefeater Gin er destilleret af 100 % kornsprit og er en ægte klassiker, der lover en blød, afbalanceret smag for hver slurk.

Oplev den forfriskende blanding af enebær, korianderfrø, angelikarod og andre botaniske ingredienser, som er hjertet i Beefeater Gin. Disse ingredienser er håndplukket for at skabe en unik, forfriskende smag, der er både moderne og tidløs. Denne gin er et vidnesbyrd om sin oprindelse i London og indkapsler byens dristige ånd og raffinerede elegance.

Med sin klare, lyse farve og lokkende aroma er Beefeater Gin visuelt tiltalende og aromatisk. Den første slurk afslører en kompleks, lagdelt smag, der glider glat fra citrusagtige noter til en varm, krydret finish. Den robuste blanding af botaniske ingredienser skinner igennem uden at være overvældende, hvilket gør den til en fremragende base for en række forskellige cocktails.

Uanset om du laver en klassisk gin og tonic, eksperimenterer med en ny cocktailopskrift eller bare nyder en ren drink, leverer Beefeater Gin en enestående præstation. Dens tilpasningsdygtige smagsprofil supplerer en række mixere og ingredienser og inviterer dig til at være kreativ med dine sammenblandinger.

Men Beefeater Gin handler ikke kun om smag. Den ikoniske flaske med den karakteristiske etiket og hætte tilføjer et strejf af klasse til enhver baropsætning. Det er ikke bare en flaske, det er et statement!

Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med Beefeater Gins rige arv og overlegne kvalitet. Gør enhver lejlighed speciel og enhver cocktail mindeværdig med denne alsidige, smagfulde spiritus. Det er tid til at opdage den kompromisløse smag af Beefeater Gin, som har charmeret gin-entusiaster verden over. Skål på det!
Produktinformation
5000329002131
Ny
Land


Storbritannien


Producent
James Burrough Ltd
Smag
Frisk, citrus, ren
Størrelse
0.5-liters flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Farveløs
Type
Tør
Stil
Light og frisk
Alkoholindhold
40% vol