Saare Gin
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Saare Gin- 0.5L

1.65 kg
Saare Gin - Oplev en eksklusiv smagsrejse med vores Saare Gin. Denne lækre 0,5L flaske er en sand fornøjelse for dine smagsløg. Med en perfekt balance mellem traditionelle botanicals og eksotiske smagsnoter, vil du blive fortryllet af den forfriskende og frugtige smag. Vores Saare Gin er lavet med omhu og kærlighed, og hver slurk vil transportere dig til et tropisk paradis. Nyd den ren over is eller brug den til at blande dine yndlingscocktails. Tag på en uforglemmelig smagsrejse med Saare Gin! 🌴🍸

10,26 € Inkl. moms

8,41 € Ekskl. moms

11,03 €-7%

Beskrivelse
Oplev den forfriskende smag af Saare Gin, en førsteklasses destilleret spiritus, der skiller sig ud i den overfyldte verden af gin. Saare Gin er fremstillet med passion af de fineste botaniske ingredienser og er et must for både gin-entusiaster og cocktail-elskere. Denne fantastiske gin er destilleret i små partier, hvilket sikrer en høj kvalitet og en unik smagsprofil, som du ikke finder i masseproducerede mærker.

Saare Gins distinkte smag kommer fra dens særlige blanding af enebær, citrusskaller og en hemmelig blanding af botaniske ingredienser, hvilket resulterer i en blød, men kompleks smag. Hver slurk giver en eksplosion af friske, aromatiske noter, der bliver hængende i ganen. Denne gin er perfekt til at skabe sofistikerede cocktails eller bare nyde den med is for at få en sublim smagsoplevelse.

Saare Gin leverer ikke kun på smagen, men flaskens design er et kunstværk i sig selv. Det slanke, moderne design gør den til en fantastisk tilføjelse til enhver hjemmebar. Det er ikke bare en gin, det er en samtalestarter.

Uanset om du er gin-connaisseur eller lige er begyndt på din gin-rejse, byder Saare Gin på en spændende smagsoplevelse, der vil glæde dine sanser. Gå ikke glip af denne dejlige spiritus. Køb din Saare Gin i dag, og oplev den forskel, en førsteklasses gin kan gøre for dine cocktails og dit humør.

Husk, at med Saare Gin er hver slurk en rejse til forfriskning. Det er ikke bare en drink, det er en livsstil. Nyd den med ansvar, og nyd øjeblikket med Saare Gin.
Produktinformation
4740034015095
Ny
Land


Estisk


Producent
Remedia AS
Smag
Enebær, krydderi, citrus
Størrelse
0.5-liters flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Farveløs
Type
Genevere
Alkoholindhold
37.5% vol